Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Βασική σχολή εκπαίδευσης νέων διασωστών 2020-2021 | Παράρτημα Βορείων Σποράδων

Το παράρτημα ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) γνωστοποιεί τη διοργάνωση Σχολείου Βασικών Γνώσεων εθελοντών διασωστών και Αυτοπροστασίας.

To σχολείο απευθύνεται σε όλους και όλες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν ως διασώστες και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο όταν και όπου υπάρξει ανάγκη για παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον.

Το Σχολείο Βασικών Γνώσεων στη διάσωση μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το φύλο, την επαγγελματική του ιδιότητα, τα ενδιαφέροντα ή τις εξειδικευμένες γνώσεις του, αρκεί να είναι ενήλικας και να έχει διάθεση για προσφορά.

Ο νέος εθελοντής και υποψήφιος διασώστης, μέσα από τα μαθήματα της σχολής βασικών γνώσεων αποκτά τη δυνατότητα να συνεισφέρει σωστά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια στο κοινωνικό σύνολο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Όποιος δε θέλει να μείνει απλά θεατής και θέλει να πάρει θέση ως ενεργός πολίτης, μπορεί να το κάνει μέσα από τη μεγαλύτερη διασωστική εθελοντική οργάνωση της χώρας.

Οι έγγραφες θα γίνονται μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020  μέσω της φόρμας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για τα Νησιά των Βορείων Σποράδων (Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο).

Για τους κατοίκους της Σκιάθου, όπου έχει έδρα το παράρτημα των Βορείων Σποράδων, δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης της αίτησης και από κοντά, κάθε Τετάρτη 19:00 στο Μπούρτζι (αίθουσα εκδηλώσεων) ή καθημερινά στο κατάστημα οπτικών της Ε. Γιαννακοπούλου EYESLAND.

Οι Θεματικές Ενότητες Εκπαίδευσης είναι οι εξής:

• Πρώτες Βοήθειες

• Ορεινή Διάσωση

• Μαζικές Καταστροφές

• Υγρό Στοιχείο

• Επικοινωνίες, Έρευνα και Τεχνολογίες

• Ανθρωπιστικές Αποστολές

Η εκπαίδευση είναι θεωρητική και πρακτική, ενώ λόγω covid-19 θα χρησιμοποιηθούν και διαδικτυακές πλατφόρμες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6982593516

Στόχος μας είναι το παράρτημα μας να έχει όσο το δυνατόν περισσοτέρους εθελοντές διασώστες από όλα τα νησιά  που θέλουν να εκπαιδευτούν και να προσφέρουν, βοηθώντας άμεσα οπού υπάρξει ανάγκη στις Βόρειες Σποράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.