Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην μπασίστας και τραγουδιστής Gordon Haskell

Σεπτέμβριος 2011 | Ο Gordon Haskell παίζει και τραγουδά στις "Καρυάτιδες"

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ VIDEO →ΕΔΩ

Εραστής της Σκοπέλου, γνώριμος σε όλους και φίλος με πολλούς στo νησί, ο Gordon Haskell έφυγε από τη ζωή στα 74 χρόνια του. Η επιβεβαίωση του θανάτου του έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook, όπου αναφέρεται ότι «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Γκόρντον, ενός σπουδαίου μουσικού και ενός υπέροχου ατόμου που θα λείψει δυστυχώς από τόσους πολλούς»

Ο Gordon Haskell δεν χρειάζεται συστάσεις. Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην ένδοξη ιστορία της ροκ μουσικής ως τραγουδιστής των μυθικών συγκροτημάτων King Crimson και Cream και ως στενός συνεργάτης των Tim Hardin, Alvin Lee, Van Morrison, κ.α.

Η solo μουσική του διαδρομή περιλαμβάνει επιτυχίες στα charts τόσο στην Αγγλία, όσο και σε περιοχές της Αμερικής και της Αφρικής. Χαρακτηριστικό δείγμα του ρεπερτορίου του είναι το τραγούδι «How wonderful you are», η δημοτικότητα του οποίου συναγωνιζόταν, για τη θέση νούμερο 1 στην Αγγλία, τραγούδια του Robbie Williams, ενώ ξεπέρασε το «Hey Jude» των BEATLES σαν το πιο περιζήτητο σινγκλ του σταθμού BBC RADIO 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.