Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Άγγελος Ξηντάρης: Ο ιός - εχθρός υπάρχει και τον πολεμάμε, πριν μας οδηγήσει στην μοναξιά της εντατικής...

Ο covid-19 είναι ιός του αναπνευστικού συστήματος και συνυπάρχει με τα σταγονίδια που εκπέμπονται κατά την ομιλία μας, τον βήχα, το φτάρνισμα. Η χρήση μάσκας μας προστατεύει ώστε να μην εισέλθουν σταγονίδια στο αναπνευστικό μας σύστημα από τους διπλανούς μας, αλλά και εμείς με τη σειρά μας προστατεύουμε τους συνομιλητές μας. 

Με αυτό τον τρόπο περιορίζουμε την διασπορά και τις μολύνσεις. Επίσης τηρούμε την υγιεινή των χεριών, κρατάμε αποστάσεις και δεν δημιουργούμε συγχρωτισμό.  

Μάσκα φοράμε↓

σε κλειστούς χώρους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο χώρο δουλειάς όταν πρόκειται για κλειστό χώρο, όταν επισκεπτόμαστε γραφεία υπηρεσιών, το κέντρο υγείας και ιατρεία και σε πολυσύχναστους χώρους. 

Με αυτούς τους τρόπους προς το παρόν μπορούμε να πολεμήσουμε τον ιό, ο οποίος είναι εχθρός της ανθρωπότητας και της ζωής μας. Οι πρόγονοι μας αντιμετώπισαν τον εχθρό στα βουνά  με όπλα, σφαίρες, πείνα και κακουχία. Είναι καθήκον μας, ευθύνη και ανάγκη. 

Κρατάμε το νησί καθαρό στο επίπεδο 1, είναι στο χέρι μας... Εύκολα αλλάζει το επίπεδο και πάμε σε τοπικό lockdown και μετά ολικό.  

Ο ιός - εχθρός υπάρχει και τον πολεμάμε, πριν μας οδηγήσει στην μοναξιά της εντατικής...

Σώζουμε την υγεία μας και την κοινωνία με αυτοσυνείδηση. 

Άγγελος Ξηντάρης

Πρόεδρος ΔΣ

Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.