Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Προκήρυξη πλειοδοτικών διαγωνισμών για την εκμίσθωση κυλικείων του Γυμνασίου Σκοπέλου και του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου


Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου, ανακοινώνει ότι προκηρύσσονται δημόσιοι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί με ενσφράγιστες προσφορές για τις αναθέσεις λειτουργίας και εκμετάλλευσης των σχολικών κυλικείων του Γυμνασίου Σκοπέλου και του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου, για εννέα χρόνια.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου, που βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σκοπέλου, στις 18/11/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, όσον αφορά το κυλικείο του Γυμνασίου Σκοπέλου και ώρα 19:00, όσον αφορά το κυλικείο του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία Διευθύνσεων εκάστης σχολικής μονάδας (Για Κυλικείο Γυμνασίου Σκοπέλου Τηλ:2424022127 και για Κυλικείο Γενικού Λυκείου Σκοπέλου Τηλ:2424022320) ή στον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής (Τηλ:6972501654) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Σκοπέλου

Πανταζής Παν. Σκλάβος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ↓

Προκήρυξη πλειοδοτικών διαγωνισμών για την εκμίσθωση κυλικείων 
του Γυμνασίου Σκοπέλου και του Γενικού Λυκείου Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.