Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Σκοπέλου ενίσχυσε το δυναμικό της για την αθλητική σεζόν 2020 - 2021 με δύο έμπειρες παίκτριες, την Έρρικα Ράντζου και την Μάρθα Γκορίλα.


Η εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και φωτογράφισε τις δύο αθλήτριες, οι οποίες είναι φοιτήτριες στο οικονομικό πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πέρυσι αγωνίστηκαν με επιτυχία στην “Αργώ” Βόλου.

Ευχόμαστε στην Έρρικα και την Μάρθα υγεία και πολλές επιτυχίες…

_________________

Έρρικα Ράντζου  | Η εικοσάχρονη αθλήτρια από την Καρδίτσα έχει αγωνιστεί στον ΣΠΑΚ και στην ΑΡΓΩ Βόλου στη θέση της ακραίας. Την χρονια που μας πέρασε ήταν αθλήτρια της πρωταθλήτριας ομάδας Β’ Εθνικής ΑΡΓΩ που κέρδισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. 

Καθώς είναι φοιτήτρια στο οικονομικό πανεπιστήμιο δεν μπορεί να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα της Α2 γι’ αυτό και προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου.

Μάρθα Γκορίλα |  Η εικοσάχρονη αθλήτρια ξεκίνησε από την ομάδα του ΣΠΑΚ και συνέχισε στην ομάδα της ΑΡΓΩ Βόλου και μάλιστα τη σεζόν που τελείωσε είχε ενεργό ρόλο, από τη θέση του διαγώνιου, στην άνοδο της ομάδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το απαιτητικό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Βόλου όπου είναι φοιτήτρια δεν της επιτρέπει να ανταπεξέλθει στο φορτωμένο πρόγραμμα της Α2 κατηγορίας γι’ αυτό και εντάχθηκε στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.