Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοβουλία ενάντια στη λήθη | Ενημέρωση – Απολογισμός Δράσεων


Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (06/10/2020) βγήκαμε για μοίρασμα ενημερωτικών κειμένων στη Χώρα της Σκοπέλου, ενόψει της δικαστικής απόφασης για το δικαστήριο χ.α. 

Μοιράστηκαν πολλά κείμενα στα μαγαζιά και στις καφετέριες της παραλίας, αλλά και στα γύρω στενά της πόλης. Επίσης κάναμε ολιγόλεπτη παρέμβαση στη σύσκεψη του Σωματείου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Σκοπέλου, στην οποία συμμετείχε και ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου. Η αντίδραση του κόσμου ήταν άκρως θετική και ενθαρρυντική. 


Το πρωί της Τετάρτης (07/10/2020) συγκεντρώθηκε έξω από το εφετείο Αθηνών χιλιάδες κόσμου, στήνοντας τοίχος απέναντι στο φασισμό και γιορτάζοντας το αποτέλεσμα. Η απόφαση του δικαστηρίου ήρθε να μας αποδείξει πως οι αγώνες κερδίζονται μόνο όταν δίνονται. Η ανατριχίλα και η συγκίνηση στο ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα είναι και η υπόσχεση πως τίποτα δεν τελείωσε. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά και τον εκτρέφει συνεχίζεται με την ίδια δύναμη, στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας.. 

Το βράδυ της Τετάρτης κρεμάσαμε πανό σε κεντρικό σημείο της παραλίας με το σύνθημα «οι ναζί στη φυλακή, είναι μια καλή αρχή». 

Πρωτοβουλία ενάντια στη λήθη 

Σκόπελος Οκτώβριος 2020 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.