Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ομάδα Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο μαστού σε Σκόπελο, Αλόννησο και Σκιάθο

Στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε χρόνιους ασθενείς, ο σύλλογος «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», προτίθεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα μια ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομάδα υποστήριξης για γυναίκες με διάγνωση καρκίνου του μαστού, οι οποίες διαμένουν στο νησί της Σκοπέλου, καθώς και στα άλλα δυο νησιά των Β. Σποράδων, Αλόννησο και Σκιάθο.

Στόχος της ομάδας, αποτελεί η ψυχοκοινωνική υποστήριξη γυναικών –ανεξαρτήτως ηλικίας– οι οποίες βιώνουν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού και βρίσκονται σε στάδιο θεραπείας ή στο στάδιο επανελέγχου/αποκατάστασης.

Η συμμετοχή στην ομάδα θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών, μέσω του «μοιράσματος» των κοινών εμπειριών, δυσκολιών, σκέψεων και συναισθημάτων που αφορούν τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού , της ελεύθερης συναισθηματικής έκφρασης και αμοιβαίας βοήθειας , σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και αποδοχής.

Συντονίστρια της ομάδας, θα είναι η κα Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγος, Msc Κοινωνικής –Κλινικής Ψυχολογίας Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, εκπαιδευόμενη στην Οικογενειακή/Συστημική Θεραπεία, συντονίστρια του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» 24240-22341, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

“ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”

Σύλλογος υποστήριξης  χρόνιων ασθενών

και των οικογενειών τους

Σκόπελος  Μαγνησίας Τ.Κ. 37003

Τηλ : 24240-22341

E-mail: farosskopelou@gmail.com

www.farosskopelou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.