Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ξηλώθηκαν οι εγκαταστάσεις του Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου προσωρινά*

*Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού...
Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου: Όσοι έχουν διαφορετική άποψη και δεν σκύβουν το κεφάλι δεν είναι απαραίτητα εχθροί του τόπου και του λαού. Τίποτε δεν κερδήθηκε με μια απλωμένη παλάμη

Υπάρχει σκέψη του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, αλλά και της Δημοτικής  Αρχής να απομακρυνθεί ο Ναυτικός Όμιλος από τη θέση που έχει στο λιμάνι Σκοπέλου;

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου ιδρύθηκε το 1994 και το 2007  ξεκίνησε εκ νέου την ενεργή του δράση χαρίζοντας μοναδικές θαλασσινές στιγμές και συγκινήσεις και φέροντας στο νησί μας αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας.

Αυτό όμως που πραγματικά μπορούν να περηφανεύονται όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που έχουν περάσει, είναι ότι κατάφεραν να φέρουν κοντά στη θάλασσα και τα αθλήματα της, νέους και παιδιά που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τον Όμιλο.  


Εκτός από το αθλητικό κομμάτι ο δραστήριος Όμιλος έχει να επιδείξει και κοινωνικό έργο, αφού αρκετές φορές συνδιοργάνωσε φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ όλοι θυμόμαστε την καμπάνια Skopelos Needs U (κλικ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δωρεές προς τους πληγέντες της μεγάλης καταστροφής του Σεπτεμβρίου 2015, οποία ήταν πρωτοφανής και μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 20.000€ για τους συμπολίτες μας που είδαν σπίτια και επιχειρήσεις να καταστρέφονται σε λίγες ώρες.


Όπως είναι γνωστό ο Όμιλος διατηρούσε εγκαταστάσεις σε θέση του λιμένα Σκοπέλου, η έκταση δε που καταλαμβάνουν έχουν χωροθετηθεί στον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. 

Ξαφνικά,όμως, για τους περισσότερους, την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε το ξήλωμα των εγκαταστάσεων του Ομίλου και τη θέση τους να την καταλαμβάνει μαύρη πίσα!

Άγνωστο παραμένει στους περισσότερους από εμάς το σκεπτικό της “εκδίωξης” του Όμίλου, αν επιστρέψει στο λιμάνι και σε ποια θέση, αν προβλέπεται στο σχέδιο ανάπτυξης του Λιμένα εγκατάσταση για τον Όμιλο και πολλά άλλα, που πιθανόν να συζητήθούν σε κάποια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εάν η συμπολίτευση ή η αντιπολίτευση θέσουν το θέμα προς συζήτηση…
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.