Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου: Οι Ναζί στην φυλακή!

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πράξη οργανωμένη και καθοδηγημένη από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, σε μετανάστες και καταπιεσμένους.

Έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ακόμα οι εγκληματίες – δολοφόνοι συνεχίζουν να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό μίσος, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Το σύνθημα "Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά" είναι όρος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. 

Οι φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους. Δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν όλα τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα μας, τις συλλογικές συμβάσεις, την υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, υπηρετώντας τα επιχειρηματικά συμφέροντα για να μη σηκώνουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.

Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ καταγγείλαμε κάθε προσπάθεια “ξεπλύματος” της ναζιστικής συμμορίας στο νησί μας:

• Την αξιοποίηση στελεχών σε δημοτικά ψηφοδέλτια με “προοδευτικό” κατά τα άλλα χαρακτήρα. 

• Τις απειλές πρώην αντιδημάρχων ότι θα χρησιμοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή για να χτυπήσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους της καθαριότητας που διεκδικούσαν. 

• Την άρνηση όλων των υποψήφιων των τελευταίων δημοτικών εκλογών – πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης - στο να μην παραχωρηθεί χώρος στη ναζιστική συμμορία από την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

• Τις ανακοινώσεις του σημερινού δημάρχου τα προηγούμενα χρόνια για την 23 Αυγούστου, την ανιστόρητη και επικίνδυνη εξίσωση ναζισμού και κομμουνισμού, την ημέρα μάλιστα που οι ναζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους πυρπόλησαν τη Σκιάθο.

Απαιτούμε τη καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης. Δεν εφησυχάζουμε μπροστά στον κίνδυνο της ναζιστικής απειλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.