Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Μικρομεσαίοι Όχι άλλο Κάρβουνο!

Νομίζεις πως όλα έγιναν από λάθος; Πως απλώς έπεσαν έξω; 

ΟΧΙ! Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης που για την Κυβέρνηση είναι «αντιαναπτυξιακή και δεσμεύει πόρους» όπως το λέει ξεκάθαρα και η έκθεση Πισσαρίδη. 

Είναι πια βέβαιο ότι θα είχαμε γλυτώσει από την καταστροφή: 

Εάν άνοιγε το καλοκαίρι σωστά ο τουρισμός με τεστ και μέτρα προστασίας. Το ανεξέλεγκτο άνοιγμα μάς οδήγησε στο λοκντάουν με κόστος τεράστιο, μπροστά στα λιγοστά έσοδα που έφερε ο τουρισμός. 

Εάν γίνονταν δωρεάν τεστ σε όλο τον πληθυσμό. Με μια δαπάνη το πολύ 130 εκατ. θα μπορούσαν να απομονωθούν τα λιγοστά τότε κρούσματα και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να συνεχίσει ανεμπόδιστα τις δραστηριότητές της. 

Εάν τα σχολεία είχαν λιγότερα παιδιά ανά τάξη. 

Εάν δεν στοιβάζονταν στα λεωφορεία οι πολίτες. 

Και βέβαια, η ζημιά θα ήταν μικρότερη και διαχειρίσιμη αν έπεφταν νωρίς στην οικονομία χρήματα από το «μαξιλάρι» που είχε αφήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση. Αντί για λεωφορεία, γιατρούς, τεστ και ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης του πολίτη, τα λεφτά ξοδεύτηκαν σε εξοπλισμούς των ΜΑΤ και σε δωράκια στους φίλους μιντιάρχες, σχολάρχες κλπ. 

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Οργάνωση μελών Βορείων Σποράδων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.