Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Το κτίριο πήρε κλίση | Προτείνεται η κατεδάφισή του! (Φωτογραφίες)


Οκτώβριος 2010
Κατεδάφιση του 2ου ορόφου
Ένα ημιτελές κτίριο, το οποίο πριν από πολλά χρόνια άρχισε να χτίζεται στην καρδιά του Κάστρου της Σκοπέλου από ιδιώτη και κρίθηκε αυθαίρετο, πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Σκοπέλου και το 2010, σε μια προσπάθεια "νομιμοποίησης", αλλά και ελάφρυνσης της πίεσης που δέχεται το ρήγμα, κατεδαφίστηκε ο δεύτερος όροφος με την προοπτική να γίνει ένα καλαίσθητο, παραδοσιακό κτίριο, το οποίο θα στέγαζε τα αρχεία του Δήμου Σκοπέλου.

Από τότε πέρασαν άλλα δέκα χρόνια και το "καραγιαπί" είναι ακόμα εκεί "καμαρωτό - καμαρωτό", δημιουργώντας προβλήματα αισθητικής, αλλά και στατικότητας, ενώ έχει καταλήξει να γίνει αποθήκη για άχρηστα αντικείμενα από αγνώστους...

Πριν λίγες ημέρες διαπιστώθηκε από μηχανικούς οι οποίοι επέβλεπαν το έργο στον Άγιο Νικόλαο, τον φτωχό, ότι έχει πάρει κλίση και πρότειναν την κατεδάφισή του...

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να αποφασίσει την κατεδάφισή του ή όχι... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.