Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου: Πρωτεύει η ασφάλεια των μαθητών και των οικογενειών τους


Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικότερα του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζοντας τις ανησυχίες Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Σχολείου έστειλε επιστολή με θέμα «Επαναλειτουργία Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου» στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, η οποία κοινοποιείται στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κα Μαρία Σάββα και στη Διευθύντρια 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου κα Φραγκούλα Τουτουτζόγλου

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριοι,

Αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες των γονέων και κηδεμόνων αναφορικά με το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιπλέον αναλογιζόμενοι τις ελλιπείς υγειονομικές συνθήκες του νησιού μας ως προς την αντιμετώπιση περιστατικού νοσηλείας ασθενούς με covid-19 ζητάμε:

• Να ελεγχθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξαιρέτως, πριν εισέλθουν στον χώρο του σχολείου και η έναρξη των μαθημάτων να γίνει μετά την εξαγωγή των έγκυρων αποτελεσμάτων.

• Να εξεταστεί η εκ περιτροπής διδασκαλία σαν λύση προς αποφυγή συνωστισμού.

Καθίσταται σαφές ότι σε ένα μικρό μέρος όπως η Σκόπελος, οι κάτοικοι του οποίου τήρησαν με υπακοή και σύνεση τα μέτρα αποφυγής διασποράς του  ιού, οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη με αύξηση των κρουσμάτων, θα είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και επικίνδυνη,τόσο για τους μαθητές όσο και για το περιβάλλον αυτών.

Επιθυμούμε και αναμένουμε το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή των μαθητών μας στην καθημερινότητα τους. Πρωτεύει όμως η ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

Μετά τιμής

Η πρόεδρος Ελένη Ψαριανού

Η γραμματέας Κατερίνα Προβιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.