Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Προήχθη σε Αντιπύραρχο ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Ευάγγελος Καραμήντζας

Στον βαθμό του Αντιπυράρχου προήχθη ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Ευάγγελος Καραμήντζας στη συνεδρίαση  του Ανώτατου και του Ανώτερου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη 20 και 21 Ιανουαρίου.

Στον άξιο ανώτερο αξιωματικό του Π.Σ. και αγαπητό σε όλο το νησί, ο οποίος επί θητείας του ως προϊστάμενος έφερε εις πέρας με επιτυχία μια πολύ δύσκολη αποστολή, αυτή της προστασίας του δάσους της Σκοπέλου, εκφράζουμε τη χαρά μας για την προαγωγή, αλλά και τη λύπη μας αφού λόγω προαγωγής θα κριθεί αναγκαία και η μετακίνησή του, όταν με νεώτερη απόφαση των αρμοδίων οργάνων καθοριστούν οι θέσεις ευθύνης των προαχθέντων ανώτερων αξιωματικών…

Οι “Βόρειες Σποράδες” εύχονται κάθε καλό στη μετέπειτα σταδιοδρομία του και μακάρι η μετακίνησή του να είναι εντός Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.