Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκοπέλου κ. Χρυσοφός ενεργεί μόνο σύμφωνα με τις εντολές του κ. Περίσση;

 [Αρνούμαστε κατηγορηματικά να επωφελούνται κάθε φορά από τα δημοτικά έργα συγκεκριμένα πρόσωπα που κυρίως κινούνται στο στενό κύκλο των υποστηρικτών του κ. Περίσση...]

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο κ. Χρυσοφός ενεργεί μόνο σύμφωνα
με τις εντολές του κ. Περίσση 
και δεν
συνεργάζεται ποτέ με τους υπόλοιπους
τοπικούς συμβούλους, όπως θα όφειλε,
ώστε να πάρει βοήθεια;
Βρισκόμαστε περίπου στη μέση της θητείας μας και θα θέλαμε να σας κάνουμε μία ενημέρωση ως κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, σχετικά με τις πάγιες χρηματοδοτήσεις της κοινότητας  Σκοπέλου. Ο λόγος είναι πως καθημερινά ακούμε και βλέπουμε τον προβληματισμό, την απογοήτευση και τον εκνευρισμό της τοπικής κοινωνίας όσον αφορά την ανάθεση των έργων με τα χρήματα αυτής. 

Από την πρώτη στιγμή η αυτοδιοίκητη παράταξη “ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ είχε ως αρχές την ισότητα, την ισονομία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους, πράγμα που δεν ξεχνάμε να επισημαίνουμε συνεχώς στα τοπικά συμβούλια. Ξέρουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες γι’ αυτό το σωστό θα ήταν να μοιραστούν οι δουλειές αν όχι σε όλους, αλλά στους περισσότερους από τους συμπολίτες μας.

Επανειλημμένα έχουμε ζητήσει από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Χρυσοφό να λαμβάνονται προσφορές για τα υλικά που χρειάζονται για τις εκάστοτε εργασίες καθώς και αυτές να μοιράζονται δίκαια στους επαγγελματίες του νησιού. Ακόμα, απαιτήσαμε να έχουμε γνώση όλων των παραπάνω καθώς και να βοηθήσουμε στην εύρεση προσφορών και επαγγελματιών, αφού όπως μας δήλωσε ο κ. Χρυσοφός, δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να αναλάβουν τα έργα.

Εμείς λοιπόν ρωτάμε ανοιχτά:

Α) Ποιες ήταν εκείνες οι ενέργειες που έκανε ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Σκοπέλου και αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να αναλάβουν τα έργα;  

Β) Γιατί αυτό δεν παρουσιάστηκε ως προβληματισμός σε κάποιο από τα τοπικά συμβούλια;

Γ)  Ο κ. Χρυσοφός ενεργεί μόνο σύμφωνα με τις εντολές του κ. Περίσση και δεν συνεργάζεται ποτέ με τους υπόλοιπους τοπικούς συμβούλους, όπως θα όφειλε, ώστε να πάρει βοήθεια σε κοινοτικά προβλήματα;

Ύστερα λοιπόν από δύο χρόνια καλής πρόθεσης και διάθεσης από την πλευρά μας να συνεργαστούμε για το καλό της κοινότητας Σκοπέλου και ενώ η  παράταξή μας ψήφιζε στην οικονομική επιτροπή όλες τις πάγιες χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν τα έργα,  καταλάβαμε ότι αυτό τελικά αποτέλεσε για τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Χρυσοφό αλλά και για τον εντολοδόχο του κ. Περίσση άλλοθι για να αποδίδονται τα έργα σε ημετέρους

Εμείς λοιπόν ξεκαθαρίζουμε την θέση μας πλέον και όσο τα έργα θα μοιράζονται με αδιαφανείς διαδικασίες και θα πληρώνονται με αδιευκρίνιστες αιτιολογίες θα αντιδρούμε. 

Η παράταξή μας έχει ήδη πάψει να ψηφίζει τις πάγιες χρηματοδοτήσεις.

Αρνούμαστε κατηγορηματικά να επωφελούνται κάθε φορά από τα δημοτικά έργα συγκεκριμένα πρόσωπα που κυρίως κινούνται στο στενό κύκλο των υποστηρικτών του κ. Περίσση.  

Δεν θα κουραστούμε να αγωνιζόμαστε για:

⇛Πρώτον: Ισονομία.

⇛Δεύτερον: Ίσες ευκαιρίες για όλους τους επαγγελματίες της Σκοπέλου.

⇛Τρίτον: Αγορά υλικών από όλη την τοπική αγορά του νησιού και όχι μεμονωμένα, για την ενίσχυση αυτής.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ξανά που με την ψήφο σας, δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας και δεσμευόμαστε ότι με το ίδιο πάθος που είμασταν δίπλα σας αυτά τα δύο χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε να ακούμε το οποιοδήποτε πρόβλημά σας και να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύση σε αυτό.

Λεμονής Χρήστος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Σκοπέλου

Παχής Παντελής Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.