Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ο 96χρονος γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης εκ των πρώτων που εμβολιάστηκαν στη Σκόπελο

Τις ευχαριστίες, αλλά και την ικανοποίηση του για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
του Κέντρου Υγείας εξέφρασε ο γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης για το οποίο είπε ότι είναι «όλο ζωντάνια και ευγένεια και άριστα εκπαιδευμένο...»

Χωρίς προβλήματα και σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό διεξάγεται ο εμβολιασμός για τον covid-19 στο νησί της Σκοπέλου. Όπως μας ενημέρωσε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Ρηγίνα Σκλαβου «κάθε 15 περίπου λεπτά υπάρχει προσέλευση όλων όσων έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν, είτε επειδή είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφιση, ή στο emvolio.gr ή έχουν επικοινωνήσει με ΚΕΠ ή φαρμακείο.  Με τον είσοδο του πολίτη στο Κ.Υ. γίνεται θερμομέτρηση και οδηγείται στην αίθουσα εμβολιασμού, όπου λαμβάνεται το ιστορικό του και γίνεται εκτίμηση από γιατρό αν μπορεί να εμβολιαστεί. Με το πέρας του εμβολιασμού υπάρχει παραμονή 15 λεπτών για τυχόν παρενέργειες, που ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει…

Το ζεύγος Ζαχαριάδη με την παιδίατρο κα Ρηγίνα Σκλάβου

Ο εμβολιασμός κυλάει ομαλά και παρ’ όλο το άγνωστο και το καινούργιο του νέου εμβολίου, όλη η επιχείρηση τρέχει τόσο εύκολα, ώστε το πρώτο άγχος το διαδέχθηκε γρήγορα η χαρά και η ικανοποίηση…»

Ο γιατρός Νίκος Ζαχαριάδης

Στη διάρκεια της παραμονής μας είδαμε, μεταξύ άλλων και τον γιατρό Νίκο Ζαχαριάδη, ο οποίος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Καίτη Ζώνα - Ζαχαριάδη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας για προγραμματισμένο εμβολιασμό. Το ζεύγος Ζαχαριάδη υποδέχθηκε η κα Σκλάβου για να τους οδηγήσει στην αίθουσα εμβολιασμού, ενώ όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον παλαίμαχο γιατρό, ο οποίος άσκησε το λειτούργημά του στη Σκόπελο από το 1956! 

Οι παλαιότεροι θυμούνται και οι νεώτεροι έχουν ακούσει ότι με βοήθεια τις ιατρικές του γνώσεις, τη σωστή σκέψη και την τσάντα με τα εργαλεία και τα φάρμακα  (μικρή κινητή μονάδα!) υπηρέτησε για πολλά χρόνια το «σύστημα υγείας» σε Σκόπελο, Γλώσσα και Αλόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.