Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Η στοχοποίηση του Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου


Με την ευκαιρία αναδημοσίευσης του άρθρου του κ. Βαγγέλη Καραγιώργου, θα θέλαμε ως Ναυτικός Όμιλος να ενημερώσουμε με τη σειρά μας για την στοχοποίηση, σε τοπικό επίπεδο, του ομίλου μας και για τους «αφανείς»  έως σήμερα λόγους που γίνεται αυτό.

Αυτά που  συνέβησαν το προηγούμενο καλοκαίρι με την κακήν κακώς εκδίωξη του Ομίλου από το φυσικό του χώρο είναι γνωστά. 

Έχουν υπάρξει από τότε πολλές φήμες, κουτσομπολιά, αφηγήματα και πράξεις κατά του ομίλου μας στις οποίες δε θα δώσουμε οξυγόνο, αφού προφανώς προέρχονται από «κλέφτες οξυγόνου».

Ανακοινώνουμε ότι ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. υπάρχει και θα υπάρχει με όλο το ιστορικό και την αθλητική και κοινωνική του προσφορά στον νόμιμο τόπο, που έχει διεκδικήσει, στο λιμάνι. Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. είναι ο μόνος αναγνωρισμένος όμιλος της Σκοπέλου από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Είναι ο μόνος όμιλος, από την επαναδραστηριοποίσησή του το 2007, που έδωσε συνέχεια στην ναυτική παράδοση του νησιού:


•  Έχει  μυήσει στο ναυταθλητισμό πάνω από 100 Παιδιά

• Έχει μυήσει περισσότερους από 80 νέους στην ιστιοπλοΐα  ανοιχτής θάλασσας 

•   Στάθηκε ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών στις καταστροφικές πλημύρες.

•  Έχει συνδιοργανώσει και υποδεχθεί μεγάλους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοιχτής θάλασσας στη Σκόπελο (2 φορές τη Ρεγκάτα του Αγαίου, 13 φορές τον αγώνα Β. Σποράδων του ΙΟΒΑΘ, 1 φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Επιτροπής ανοιχτής Θάλασσας της ΕΙΟ και 6 φορές τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου) 


•   Έχει πάμπολες συμμετοχές με αθλητές σε διάφορους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας άλλων ομίλων (ΙΟΒΑΘ, ΝΟΑΘ, Ομίλου Ωρεών, ΝΟΘ).

Το Δ.Σ. στοχεύει φέτος, όπως κάθε χρόνο από την ίδρυση του, να μυήσει στο ναυταθλητισμό τα παιδιά του τόπου, να διδάξει την τέχνη της ιστιοπλοΐας, να οργανώσει αγώνες με άλλους αναγνωρισμένους ομίλους και να συμμετάσχει σε αγώνες ιστιοπλοΐας, όποτε το επιτρέψουν οι περιστάσεις. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θ’ ανοίξουμε πανιά. 


Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. γεννήθηκε από Σκοπελίτες για τους Σκοπελίτες και τα παιδιά τους. Σε αντίθεση με όσα κακόβουλα διαδίδονται ούτε αφέθηκε να διαλυθεί, ούτε προχώρησε ποτέ σε διαγραφές μελών του. Όπως έχει υποστηριχθεί ακράδαντα από την μεγάλη πλειοψηφία της Σκοπέλου, έτσι και τώρα χρειάζεται και πρέπει να υποστηριχθεί ενάντια στην κακόβουλη στοχοποίηση από μια πολύ μικρή μειονότητα του νησιού.

Το ΔΣ του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.