Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Κάνοντας βόλτα πατώντας... βοθρολύματα


Αρκετές ήμερες τρέχουν τα βοθρολύματα στην περιοχή Τρία Πλατανάκια της Σκοπέλου, όλοι το γνωρίζουν, αλλά μέχρι στιγμής συνεργείο δεν έχει φθάσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Σήμερα, με την ευκαρία του καλού καιρού, ξεκινήσαμε για μία βόλτα στην «άλλη» Σκόπελο και ακολουθήσαμε τον δρόμο στρίβοντας από τον Άγιο Ρηγινάκη, για φωτογράφιση βατόμουρων, καρυδιών κλπ.

Στην δημιουργική μας διάθεση έβαλε τέλος η δυσοσμία από «νερά» και τότε αποφασίσαμε, ακολουθώντας την ροή τους για εκατοντάδες μέτρα, να βρούμε «πηγή»..!

Τα λύματα βγαίνουν καταμεσής στο δρόμο, με υπερβολική δυσοσμία και το σπουδαιότερα από το σημείο πέρασαν και παιδιά, μεταφέροντας άθελά τους όλα τα μικρόβια στο σπίτι ή στο σχολείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.