Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Με εισαγγελική παραγγελία τα ονόματα επιχειρηματιών που κατήγγειλαν το straycare Skopelos

Μετά από εισαγγελική παραγγελία, δόθηκε η άδεια στο φιλοζωϊκό σωματείο stray care skopelos, ώστε να του γνωστοποιηθούν τα ονόματα επιχειρηματιών της Σκοπέλου, οι οποίοι κατήγγειλαν το φιλοζωικό για το μπαζαρ το οποίο πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι. 


Σε σχετική της ανάρτηση η κα Λαμπρόγιαννη αναφέρει:

Σήμερα, μετά από εισαγγελική παραγγελία, πήρα τα ονόματα των επιχειρηματιών της Σκοπέλου, οι οποίοι κατήγγειλαν [κλικ] το φιλοζωικό Σκοπέλου για το μπαζαρ που κάναμε προκειμένου να στειρωθούν ζώα συμπολιτων μας, οι οποιοι αδυνατούν οικονομικα να στειρωσουν τα ζωα τους.

Κατήγγειλαν ότι: 

α) την πρώτη μέρα του μπαζάρ είχαν πτώση τζίρου 40-50%. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι στην καταγγελία υπήρχαν ονόματα από καταστηματαρχες οι οποίοι διαθέτουν καταστήματα, όπως καφετέριες,  μπαράκια, καταστήματα με ρούχα. Απορώ πως μειώθηκε ο τζιρος τους και ήμασταν εμείς η αιτία, αφού εμείς δεν είχαμε προς πώληση ίδια προϊόντα. 

Επίσης το κατά πόσο έπεσε ο τζιρος θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί. 

β) κατηγορηθήκαμε ότι στήσαμε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αντίσκηνα (τις παγόδες τις ονόμασαν αντίσκηνα!), ενώ εμείς είχαμε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

γ) κατηγορηθήκαμε ότι ενώ δόθηκε άδεια στη φιλοζωικη, ενώ πιο πάνω λένε ότι "ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ" στήσαμε (τελικά ούτε και οι ιδιοι ήξεραν τι έγραφαν, αφού τη μια λένε στήσαμε παρανόμως, ενώ την άλλη ότι δόθηκε άδεια) "τα αντίσκηνα" στο όνομα μου, για μπαζάρ τοπικών προϊόντων, επινοικιαστηκε  ο χώρος σε ιδιωτική εταιρία. Να ενημερώσω λοιπόν ότι ο χώρος, δεν δόθηκε στο όνομα της Νατάσας, αλλά στο φιλοζωικό straycare και ο χωρος δεν επινοικιάστηκε. Επισης ουδέποτε είπαμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μπαζαρ με τοπικά προϊόντα, αποδεικνυεται και από το δελτίο τύπου [κλικ] φυσικά.

Είπαμε ότι έχουμε καλέσει και τον γυναικείο συνεταιρισμό Γλώσσας, αλλά οι άνθρωποι, αφού μας ευχαρίστησαν, δεν προλάβαιναν να έρθουν. 

Αναρωτιέμαι επίσης ποια είναι η εταιρία στην οποία κάναμε επινοίκιαση. 

δ) κατηγορηθηκαμε ότι στην "αυθαίρετη" εγκατάσταση [μόνοι τους λένε ότι είναι αυθαίρετη], δεν τηρούμε τους κανονισμούς κατά της καταπολέμησης Covid και αυξάνεεται δραματικά ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Να σημειώσω ότι έγιναν ΟΛΟΙ οι έλεγχοι και ήμασταν  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ. 

Η καταγγελία αύριο θα διαβιβαστει στην δικηγόρο του φιλοζωικού, στην Π.Φ.Π.Ο, στην ομοσπονδία Αττικής, στην πανελλήνια ομάδα κατά κακοποίησης ζωων και από κοινού θα αποφασίσουμε πως θα κινηθουμε.

Ποιόν καταγγέλουν; ΠΟΙΟΝ; ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ φιλοζωικό, που έχουμε δώσει απο την τσέπη μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ και έχουμε μαζέψει ενα σωρό ζωα; ΠΟΙΟΝ;

Ως Αναστασία Λαμπρογιάννη αυτό που έχω να πω είναι ότι ΛΥΠΑΜΑΙ..!

5 σχόλια:

  1. Επιτρέψτε μου ορισμένα σχόλια επί τών αναφορών σας, εκτιμώ ότι υποχρεουσθε ηθικά να κινηθείτε νομικά κατά όλων αυτών των κακοήθων, καθίσταται αδιανόητη η όποια ανοχή σέ τέτοιες καταπτυστες καί συκοφαντικές τοποθετήσεις.ΥΓ.Δεν κατανοώ κάν τό προβληθεν (εκ τών συκοφαντών) επιχείρημα, ότι υπέστησαν οικονομική ζημία κατά τίς ημέρες λειτουργίας του φιλοζωικου μπαζαρ, δηλαδή το εάν θά λαμβάνει χώρα ή όχι ένα φιλοζωικό μπαζαρ θα εξαρτάται από το εάν υφίστανται οικονομική ζημία τά δραστηριοποιουμενα στην περιοχή καταστήματα; Γεωγραφικά απέχουμε πολύ από τήν Αφρική καί τίς παρεπιδημουσες εκεί άγριες φυλές, από άποψη κοινωνικών συμπεριφορών όμως καθιστάμεθα επαξιως οι Αφρικανοί της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρατσιστικό το σχόλιό σας στις τελευταίες αράδες... [Γεωγραφικά απέχουμε πολύ από τήν Αφρική καί τίς παρεπιδημουσες εκεί άγριες φυλές, από άποψη κοινωνικών συμπεριφορών όμως καθιστάμεθα επαξιως οι Αφρικανοί της Ευρώπης.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτες και ντροπιαστικές οι θέσεις των επιχειρηματιών! Τα επιχειρήματα τους δε στέκουν, συγκοφαντειται η Νατάσα και παρεμποδίζεται το έργο της!

    Έχοντας επισκεφθει τη Σκόπελο, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το έργο του φιλοζωικου. Μόλις δε έμαθα ότι κατα κύριο λόγο ένας άνθρωπος μόνος του τρέχει για όλα τα αδέσποτα του νησιού έμεινα άφωνη.
    Προσωπικα δε θα επέλεγα να ξαναεπισκεφθω τη Σκόπελο και να στηρίξω τους επιχειρηματίες που με θράσος δυσφημίζουν το φιλοζωικό και οι οποίοι αποτελούν στην πραγματικότητα ένα μελανό σημείο για το νησί.

    Θα έπρεπε σύσσωμο το νησί να στηρίζει τη συγκινητική προσπάθεια της Νατάσας. Αντ αυτού, της βάζουν τρικλοποδιές και τη συκοφαντούν. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ναι...φαντάσου σε μια γειτονιά 15 καταστημάτων ξαφνικά να στηθούν 15 πάγκοι δίπλα από τα μαγαζιά...
      Και μάλιστα σε περιοχή που δουλεύει 45 μέρες το χρόνο

      Διαγραφή
  4. Γειά σας είμαι ένας από αυτούς τους επιχειρηματίες που υπέγραψαν αυτή την καταγγελία που όταν έγινε αυτό μόλις είχε ανοίξει το μπαζαρ και δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση προς εμένα τι ήταν αυτό κι αν ήταν καν μπαζαρ,κάποιοι πολύ οικείοι μου και φίλοι μου μου ζήτησαν μια υπογραφή για κι όχι καταγγελία καθότι θα πούλαγαν παγωτα και γλυκά και θα έμπαινε σε κίνδυνο η επιχείρηση μου, ουδέποτε βέβαια ενημερώθηκα ότι πίσω από το μπαζαρ βρίσκεται κάποια φιλοζωική ούτε τις ενέργειες τις διεύθυνε η κυρία Νατάσα Λαμπρογιαννη με την οποία είμαστε καλοί φίλοι ούτε πόσο θα διαρκέσει αυτό το μπαζαρ κι ότι ήταν για δύο μόνο εβδομάδες καθότι δεν υπήρχε χρόνος να μου εξηγήσουν τι και πως διότι εργαζομουν εκεί την στιγμή σερβίροντας τους πελάτες του καταστήματος μου και δείχνοντας απλώς την εμπιστοσύνη μου στους φίλους που δεν κατονομάζω που ζήτησαν την υπογραφή και στηριξη μου χωρίς να χουν το χρόνο ούτε οι ίδιοι να μου εξηγήσουν την κατάσταση..για αυτό τον λόγο θα ήθελα να απολογηθω στην κύρια Νατάσα Λαμπρογιαννη ιδιαιτέρως και φυσικά θα φροντισω να επανόρθωσω την όποια βλάβη προκάλεσα σε αυτήν και τις φιλοζωικές εταιρείες που διοργάνωσαν το μπαζαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.