Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση για διάθεση τοπικών προϊόντων στο περίπτερο του Δήμου Σκοπέλου στην έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2021»


Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού προγραμματίζουν τη συμμετοχή τους στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2021» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 12-14 Νοεμβρίου 2021. Στόχος του Δήμου και της Επιτροπής είναι η προβολή της Σκοπέλου στους ταξιδιώτες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, που φέτος έδειξαν τη σαφή προτίμηση τους στη Σκόπελο και τίμησαν τον προορισμό κατά εκατοντάδες. Ο Δήμος Σκοπέλου θα έχει στη διάθεση το δικό του τουριστικό περίπτερο, προκειμένου να παρουσιάσει επαρκώς τον προορισμό και να ενημερώσει ταξιδιώτες, τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers.

Καλούμε τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Σκοπέλου, που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και να χορηγήσουν τοπικά προϊόντα προκειμένου να εμπλουτιστεί η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση και παράλληλα να αναδειχθούν οι υπηρεσίες τους, χωρίς πρόσθετο κόστος. Μέσα από την προσφορά κερασμάτων και προϊόντων όπως τοπικών σαπουνιών, μελιού, παραδοσιακών γλυκών, λικέρ, λαδιού και άλλων εδεσμάτων, το κοινό της έκθεσης θα μπορεί να πάρει μία ικανοποιητική «γεύση» από τη φιλοξενία και την αυθεντικότητα της Σκοπέλου!

Όσοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Σκοπέλου ενδιαφέρονται να χορηγήσουν προϊόντα τους για το περίπτερο του Δήμου και για την προβολή των υπηρεσιών τους στη Θεσσαλονίκη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιωάννα Ευσταθίου στο τηλέφωνο 6948485567 και το email ioanna@dolphin-skopelos.gr η στο Δημαρχείο έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.