Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Έκφραση ικανοποίησης από τον αρχηγό του Λ.Σ. σε στελέχη των Βορείων Σποράδων

Ο αρχηγός τους Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ Θεόδωρος Κλιάρης με επιστολή του εξέφρασε την ικανοποίησή του σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος, μεταξύ των οποίων και των Βορείων Σποράδων, για την καθοριστική συμβολή τους στη βοήθεια των κινδυνευόντων πολιτών κατα τη διάρκεια των πυρκαγιών στην  Εύβοια.

Το επιστολή του Αρχηγού του Λ.Σ. έχει ως εξής :

1. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την καθοριστική συμβολή σας στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης κινδυνευόντων προσώπων δια θαλάσσης, κατά τις εκδηλώσεις πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας και Ανατολικής Εύβοιας τον μήνα Αύγουστο τ.ε.

2. Ο άψογος επαγγελματισμός σας είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η πολύτιμη προσφορά του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, που αποτελεί αντικείμενο ύψιστης προτεραιότητας.

3. Συγχαίρω τον καθένα σας προσωπικά και σας προτρέπω όπως και στο μέλλον να συνεχίσετε να επιδεικνύετε τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στο έργο και στην αποστολή της Υπηρεσίας σας.

Ο Αρχηγός

Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.