Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Χωρίς σοβαρό μπάτζετ για τα αδέσποτα ο Δήμος Σκοπέλου

Πριν κάποιες μέρες τηλεφώνησα στην αρμόδια αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα ζώα κα Κουκορίνη Φύβγα Σταματούλα προκειμένου να ενημερωθώ αν έχει πρόγραμμα ο δήμος για στειρώσεις αδέσποτων. 


Η κα Φύβγα με παρέπεμψε στους κτηνιάτρους κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου και κα Νίκη Λεμονή. Αφού τηλεφώνησα στους συγκεκριμένους κτηνιάτρους με ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα του Δήμου ήταν λιγότερο από 2000€.

Σοκαρίστηκα, αφού εγώ σαν ιδιοκτήτρια ζώων συντροφιάς ξοδεύω για τα δικά μου ζώα αυτό το ποσό. Πως είναι δυνατόν ο δήμος για ολόκληρο νησί να έχει αυτό το κονδύλι; 

Σήμερα ξανά κάλεσα την κα Φυβγα και μου είπε ότι με τον καινούριο χρόνο θα υπάρξει πάλι πρόγραμμα. Αόριστα πράγματα δηλαδή. Και μέχρι να βγει το πρόγραμμα θα γεννοβολανε τα αδέσποτα; Γιατί ο δήμος δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Τι θα γίνουν όλα αυτά τα ζώα που σε λίγο θα έχουν γίνει τα τριπλάσια;

Νίνα Εγγλέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.