Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Να λυθεί τώρα το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από Γλώσσα και Κλήμα στη Σκόπελο, με ευθύνη της περιφέρειας Θεσσαλίας

Σοβαρό ζήτημα με τη μεταφορά των μαθητών του ΕΠΑΛ Σκοπέλου που κατοικούν σε Γλώσσα και Νέο Κλήμα (30 και 20 χλμ. περίπου από την πόλη της Σκοπέλου) έχει προκύψει εξ αιτίας του γεγονότος ότι έχει αποβεί άγονος ο σχετικός διαγωνισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς οι τιμές που ορίσθηκαν είναι ασύμφορες για τους βιοπαλαιστές επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Οι μαθητές, που πριν λίγο διάστημα ανέδειξαν το πρόβλημα προχωρώντας σε κινητοποιήσεις, αναγκάζονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, όπως φυσικά και οι οικογένειές τους μέσα σε συνθήκες μεγάλης ακρίβειας και απογειωμένων τιμών στα καύσιμα, για να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση. 

Ορισμένοι από τους μαθητές μάλιστα, εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, χρεώνονται με απουσίες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε απώλεια της σχολικής χρονιάς.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, καλούμε την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, αυξάνοντας τα σχετικά κονδύλια και ταυτόχρονα να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας να διαγραφούν οι ώρες απουσίες που έχουν χρεωθεί οι μαθητές γιατί δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν προς το σχολείο τους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 

30/10/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.