Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Πλαστικά καπάκια | Μια σπουδαία πρωτοβουλία αποδίδει καρπούς


Μια σπουδαία πρωτοβουλία αναπτύσουν εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ” και οι εδώ εκπρόσωποι του κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες συγκέντρωνουν πλαστικά καπάκια με την βοήθεια φορέων, μαθητών και κατοίκων του νησιού και τα μετέφερουν στον παραπάνω Σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του τα “εξαργύρωνει” σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και αναπηρικα αμαξίδια για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» οι κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου είπαν:
«Ευχαριστούμε όλους για την αλληλεγγύη που δείχνουν συλλέγοντας πλαστικά καπάκια. Με αυτή τη δράση ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ” μπορέσε να αξιοποιήσει τα καπάκια και να προμηθεύσει το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου με αναλώσιμα υλικα (πιεσόμετρα, θερμόμετρα κ.ά.) και δύο καροτσάκια μεταφοράς ασθενών.

Συνολικά χρειάστηκαν για την αγορά τους 4,5 τόνοι πλαστικά καπάκια [1,5 τόνος αντιστοιχεί σε 150 μεγάλες μαύρες σακούλες και καθε σακούλα ζυγίζει περίπου 10 κιλά].

Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Hellenic Seaways και ΑΝΕΣ (Πρωτεύς) που εδώ και περίπου 5 χρόνα μεταφέρουν από την Σκόπελο στον Βόλο αφιλοκερδώς τα πλαστικά καπάκια.»

Η προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων από εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, καπάκια από διάφορες συσκευασίας (ακόμα και από σωληνάρια οδοντόπαστας, κέτσαπ και ό,τι άλλοσυνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια προστασίας του Περιβάλλοντος, αλλά και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, μπορούν να συγκεντρώνουν “καπάκια” κάθε είδους και να τα μεταφέρουν στα σημεία: Γυμνάσιο, Λύκειο και Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Περισσότερες πληροφορίες στις κυρίες κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες εκπροσωπούν την "Αργώ" στη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.