Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 2022» | Τα Best Shops συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και σας περιμένουν με μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών!

Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ένα πρόγραμμα το οποίο τα πολυκαταστήματα Best Shops της Σκοπέλου και της Σκιάθου στήριξαν από την πρώτη στιγμή. 


Σημειώστε ότι συμμετέχουν και τα δύο πολυκαταστήματα μας με όλη την γκάμα των συσκευών που προορίζονται για αντικατάσταση.

Voucher Ηλεκτρικών Συσκευών:

Είστε Δικαιούχος του Προγράμματος; Αντικαταστήστε το παλαιό σας κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη με αντίστοιχη συσκευή νέας τεχνολογίας και ενεργειακά αποδοτικότερη, με ποσοστό επιδότησης 30% -50%!

Οικονομία: Μείωση κόστους ρεύματος στους λογαριασμούς σου από 25% έως 40%! 

Έκπληξη: Με κάθε αντικατάσταση Ηλεκτρικής Συσκευής, παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό για ένα κινητό Xiaomi Remi Note 11 Pro 5G αξίας 325€ ! 

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε τα καταστήματά μας για περισσότερες πληροφορίες 

Best Shops Σκοπέλου – Χώρα Σκοπέλου – Τηλ: (+30) 2424 022033

Best Shops Σκιάθου – Χώρα Σκιάθου – Τηλ: (+30) 2427 022428

https://bestshopskopelos.gr/

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.