Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΠΕΝΕΝ | Απαιτούμε να μην γίνει καμιά μείωση της οργανικής σύνθεσης στο Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτέας» - Αποδοκιμάζουμε την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ.


Από σχετικά δημοσιεύματα πληροφορούμαστε ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Πρωτέας» που εκτελεί την γραμμή Μαντούδι – Σποράδες ζητάει από το ΥΕΝ μείωση της οργανικής σύνθεσης στο πλοίο για να παραμείνει αυτό στην γραμμή και για το αμέσως επόμενο διάστημα…

Ταυτόχρονα για το ίδιο ζήτημα παρενέβη προς τον Υπουργό Ε.Ν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Χρήστος Μπουκώρος (βουλευτής Νομού Μαγνησίας) ο οποίος στην δήλωσή του αναφέρει ότι «μετά από επικοινωνία με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και με την Ναυτιλιακή εταιρεία ζήτησε από τον Υπουργό Ε.Ν να γίνει δεκτό το αίτημα της πλοιοκτησίας του "Πρωτέα" ώστε αυτό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γραμμής μέχρι τέλους της τουριστικής περιόδου»!

Σχετική απόφαση πρόκειται να ληφθεί σήμερα από τον Υπουργό Ε.Ν και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ.

Όλα αυτά εξελίσσονται εν αγνοία και πίσω από τις πλάτες των Ναυτεργατών, της ΠΕΝΕΝ και άλλων (υποθέτουμε) Ναυτεργατικών σωματείων!

Θεωρούμε το αίτημα της Ναυτιλιακής εταιρείας, την ανάμειξη – παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ υπέρ της μείωσης της σύνθεσης ως ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα ενέργεια η οποία εάν γίνει δεκτή τινάζει στον αέρα και αυτή την νομοθεσία που είναι θεσπισμένη και αφορά την επάνδρωση των Ακτοπλοϊκών πλοίων.

Απαιτούμε άμεσα από τον Υπουργό Ε.Ν και την ΔΝΕΡ να μας ενημερώσουν εάν έχουν προχωρήσει σε βλαπτική μεταβολή στην οργανική σύνθεση του πλοίου…

Υπογραμμίζουμε την σαφή θέση μας ότι οποιαδήποτε μείωση της σύνθεσης του πλοίου αποτελεί για την ΠΕΝΕΝ και τους Ναυτεργάτες casus belli αφού έτσι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και άλλες εταιρείες στο όνομα της μειωμένης επιβατικής κίνησης να ζητήσουν αντίστοιχες προκλητικές ρυθμίσεις και με τον τρόπο αυτό να υπονομευτεί και αυτή η ελάχιστη οργανική σύνθεση που είναι θεσμικά κατοχυρωμένη!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.