Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Για τις εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκοπέλου

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου,  σας ενημερώνει ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους  στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (Πρώην εναρμόνισης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής) για την περίοδο 2022-2023.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους  από ηλικία 2,5 ετών και άνω στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκοπέλου, μπορούν σύμφωνα με την ανωτέρω πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. να μπουν στην ιστοσελίδα της (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων» και να υποβάλλουν την αίτησή τους  μόνο ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου που προσαρτάται στην πρόσκληση.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων αρχίζουν από τις 2-08-2002 με καταληκτική ημερομηνία την 12-08-2022 και ώρα 23:59.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:
Υποβολή αιτήσεων : 2-08-2022 έως 12-08-2022
Προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων: 16-08-2022
Υποβολή ενστάσεων:  17-08-2022 έως 19-08-2022
Οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων: 23-08-2022
 
Οι πίνακες (προσωρινοί και οριστικοί) των αποτελεσμάτων  θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr)  και οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά  την αίτηση συμμετοχής τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.