Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Για τα δημοσιεύματα σχετικά με την ίδρυση ΝΠΔΔ στο Δήμο Σκοπέλου, που απορρίφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο


Με έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο που κάνουν λόγο περί λήψης απόφασης ίδρυσης ΝΠΔΔ από τον Δήμο Σκοπέλου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, με εκτενή μάλιστα αναφορά  στους στόχους που επικαλείται η Δημοτική Αρχή και χωρίς την τοποθέτηση των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.  

Προς άρση των παρεξηγήσεων και των συγχύσεων που έχουν δημιουργηθεί σε δημότες και εργαζόμενους, ενημερώνουμε ότι η ίδρυση ΝΠΔΔ  καταψηφίστηκε  από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση (18-07-2022), με ψήφους 7 έναντι 5. 


Ελπίζουμε ότι τα δημοσιεύματα δεν πηγάζουν από τη Δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της να αμβλύνει την αποτυχία της, καθώς η πρότασή της δεν έτυχε της αποδοχής όλων των συμβούλων της ή για να επαναφέρει «δια της πλαγίας» ένα ζήτημα για το οποίο ελήφθη η με αριθμό 75/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, την οποία και σας αποστέλλουμε για την ενημέρωσή σας. 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  

Σκόπελος, 10-08-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.