Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Παρεμβάσεις για τα δρομολόγια στις Βόρειες Σποράδες από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο

Φωτό αρχείου
Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕS να διακόψει τα δρομολόγια του ΠΡΩΤΕΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, μετά και από επικοινωνία με κατοίκους  και επιχειρηματίες των Σποράδων και τη δημοτική αρχή της Σκοπέλου, ήρθε σε άμεση επαφή τόσο με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη όσο και με μετόχους της εταιρείας και ζήτησε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα μεσούσης της τουριστικής περιόδου και της έντονης τουριστικής κίνησης στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

  • Το αίτημα της εταιρίας είναι να δρομολογήσει το πλοίο ΠΡΩΤΕΑ στο δρομολόγιο Μαντούδι – Βόρειες Σποράδες υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος για μειωμένη σύνθεση αφού το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι μικρότερο των 30 ναυτικών μιλίων.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι εφόσον το αίτημα της εταιρείας είναι νόμιμο θα εξετασθεί την προσεχή Δευτέρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος δήλωσε ότι τόσο η εταιρεία όσο και το Υπουργείο πρέπει να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα προκειμένου να μην μειωθούν τα δρομολόγια και να μην αμαυρωθεί στο τέλος της η εικόνα μιας εξαιρετικής τουριστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι τα άλλα δύο δρομολόγια της εταιρίας ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και ΣΥΜΗ ήταν γνωστό από την αρχή της περιόδου ότι θα αποσυρθούν στις 31/8 και 4/9, καθώς έχουν αναλάβει προγραμματισμένα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.