Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Βόλεϊ Κορασίδων Α.Ο. Σκοπέλου | Με πάθος, αγωνιστική διάθεση και στόχους ξεκινάει το πρωτάθλημα

Με εμπειρίες, καλή προετοιμασία και «κληρονομιά» την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α1 κορασίδων της κεντρικής Ελλάδας ξεκινά την προσπάθεια της η ανανεωμένη ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Α.Ο. Σκοπέλου, η οποία το Σάββατο 1 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου την ΕΑΛ Λάρισας, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλίας, με επιτυχίες σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες, με κατακτήσεις ακόμη και πανελλήνιων νικών και φαβορί και στο φετινό πρωτάθλημα. 


Η νέα ομάδα κορασίδων του Α.Ο. Σκοπέλου, με αθλήτριες από το μεγάλο φυτώριο των ακαδημιών, θα αγωνιστεί στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα χωρίς 5 βασικές της περυσινής ομάδας, οι οποίες δεν είναι πλέον ηλικιακά κορασίδες.

Αρχικός στόχος του προπονητή Γιάννη Τσακάλη και των αθλητριών είναι να παίξουν ωραίο βόλεϊ απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια και το χειροκρότημα των φιλάθλων και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Βασικότερος όμως στόχος είναι να βρεθούν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το γήπεδο. 

Στηρίζουμε την ομάδα μας και ταυτόχρονα χαιρόμαστε όμορφο βόλεϊ και από τις αντίπαλες ομάδες, από αθλήτριες που σίγουρα κάποιες θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον σε πανελλήνιο επίπεδο!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η νέα αθλητική χρονιά, που μόλις αρχίζει, να είναι μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές σε γυναίκες και κορασίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.