Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOY ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 1ου ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου  ανακοινώνει ότι προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες  προσφορές για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης  του σχολικού κυλικείου του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, για εννέα χρόνια.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “ΞΕΝΙΑ”, που βρίσκεται στην παραλία Σκοπέλου στις 12/10/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με τιμή εκκίνησης προσφοράς 2,00€/μαθητή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Διεύθυνσης της σχολικής μονάδας του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου (ΤΗΛ:2424022287) ή στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής (ΤΗΛ: 6977073080) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Σκοπέλου

Μαρία Σάββα - Γκόλια

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.