Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Σκόπελος | Άγνωστοι πριόνισαν 3 πανύψηλα κυπαρίσια [φωτογραφίες]

Σε δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση βρίσκεται Σκοπελίτης, ο οποίος επισκέφθηκε το κτήμα του στη θέση Λαλαριά Σκοπέλου και διαπίστωσε ότι τρία κυπαρίσσια ηλικίας 35 χρόνων(!), τα οποία είχε φυτέψει ο πατέρας του, είχαν πριονιστεί στη βάση τους από άγνωστο δράστη.

Πήγε να καθαρίσει το κτήμα του εν όψει ελαιοκομιδής και βρήκε τρία κυπαρίσσια πριονισμένα στη βάση τους...
Όπως τον ενημέρωσε ο γεωπόνος, τον οποίο συμβουλεύτηκε, η πληγή στα κυπαρίσσια, η οποία έγινε με αλυσσοπρίονο, είναι βαθιά και δεν υπάρχει τρόπος να σωθούν τα δέντρα...

«Δυστυχώς, μετά από 35 χρόνια, τα δέντρα που φύτεψε ο πατέρας μου και ήθελα να τα βλέπω όταν ερχόμουν στο κτήμα, σε λίγο θα ξεραθούν... Απορώ γιατί κάποιος αποφάσισε να προβεί σε αυτή την πράξη...» μας είπε ο ιδιοκτήτης του κτήματος, εμφανώς στεναχωρημένος...



1 σχόλιο:

  1. Ο δράστης είναι, ή γείτονας κακός ή κάποιος που όταν θελήσει ο παθών να τα πετάξει, θα προσφερθεί να τον βοηθήσει, ενώ τα θέλει για ''κάπνισμα'' κρεατικών (π.χ. λουκάνικα) ή για ξυλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.