Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδρομή του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ και ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝAΣΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ)

21-25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022


Πρόγραμμα εκδρομής:👇

1η Ημέρα (Παρασκευή 21/10/2022)

Αναχώρηση μεσημέρι από Σκόπελο για Βόλο ακτοπλοϊκώς. Στις 18:30 αναχωρούμε από Βόλο και μετά από ενδιάμεση στάση θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα (Σάββατο 22/10/2022)

Λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τον όμορφο οικισμό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ στη λίμνη ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο πάρκο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Γεύμα προαιρετικά και νωρίς το απόγευμα φθάνουμε στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για  δείπνο, διανυκτέρευση.

3η  Ημέρα (Κυριακή 23/10/2022)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας ενώ λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα (Δευτέρα 24/10/2022)

Πρωινό και αναχώρηση για στάση - επίσκεψη στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών (Βεργίνα). Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής μας με ενδιάμεση στάση για καφέ και  άφιξη το βράδυ στο Βόλο.

 5η Ημέρα (Τρίτη 25/10/2022)

Πρωί αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου και άφιξη το μεσημέρι στη Σκόπελο.

Τιμή συμμετοχής: 140 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 80 € 

3ο  άτομο σε 3κλινο:  125 € 

Παιδί έως 6 ετών (μαζί με 2 ενήλικες στο δωμάτιο –χωρίς κρεβάτι– με θέση στο λεωφορείο και κανονικά το πρωινό): 65 €  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μετακινήσεις με λεωφορείο 50 θέσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα

Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ (3* σε δίκλινα δωμάτια)

Τρία πρωινά σε πλούσιο μπουφέ με τοπικά προϊόντα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αρχηγός εκδρομής

Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

Εισόδους σε μουσεία, γεύματα

Εισιτήρια πλοίων (Σκόπελος – Βόλος – Σκόπελος)

Διανυκτέρευση στις 24/10/2022 στο Βόλο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Ηλία Παχή (6946161435) & Παντελή Χ. Χρυσοφό (6976573849).

Δηλώσεις συμμετοχής έως 02/10/2022. Με τη δήλωση συμμετοχής απαιτείται προκαταβολή 50€ το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.