Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η Ολυμπιακή Φλόγα στη Σκόπελο

Το Σάββατο 25 Ιουνίου η Ελλάδα φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, τους αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011. Είναι οι μόνοι αγώνες στον κόσμο όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι νικητές.
ΝΙΚΗΤΕΣ στον αγώνα τους για τον σεβασμό στη διαφορετικότητά τους.
ΝΙΚΗΤΕΣ στον αγώνα τους γι την αυτοεκτίμησή τους.
ΝΙΚΗΤΕΣ στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των ξεχωριστών τους ικανοτήτων.
Η Σκόπελος και φέτος έχει την τύχη να είναι ένας από τους τόπους όπου θα περάσει η ολυμπιακή φλόγα. Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ. οι λαμπαδηδρόμοι θα ξεκινήσουν από το λιμάνι, θα περάσουν μπροστά από...
το ξενοδοχείο «Αμαλία» και συνεχίζοντας θα περάσουν από το Κέντρο Υγείας θα ακολουθήσουν τον περιφερειακό και από το δημοτικό σχολείο θα μπουν στον οικισμό και από το κτίριο του ΟΤΕ θα περάσουν από τα Σοφαδάκια για να φθάσουν στην παραλία και να καταλήξουν κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή.
Ο Δήμος Σκοπέλου σας προσκαλεί στην εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας της Ελπίδας για να χειροκροτήσουμε την προσπάθειά τους και να ενωθούμε με τον υπέροχο κόσμο τους.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΖΗΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG ΕΝΙΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (GREEN ON THE BLUE ) ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ,,ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΡΡΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας καλωσορισουμε τη ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ στο νησι μας και ας παρευρεθουμε σε αυτη τη γιορτη του αθλητισμου,του πολιτισμου και του ανθρωπισμου. Ας πουμε και μεις ενα μεγαλο μπραβο στους αθλητες και υποστηρικτες, οπως και το κεντρικο συνθημα των αγωνων προτεινει ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ και ας ενωθουμε με τον υπεροχο κοσμο των Νικητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους αθλητές της Παραολυμπιάδας. Ήταν πολύ όμορφα τα συναισθήματα που μας προσέφεραν με την άφιξή τους στο νησί μας. Ήταν ένα διάλειμμα στη μίζερη καθημερινότητά μας. Ήταν μια πραγματική φλόγα ελπίδας. Καλό κουράγιο,να είστε πάντα νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.