Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μετά τον τελικό έγιναν οι απονομές

Μετά τον χθεσινό τελικό του 11ου τουρνουά παλαιμάχων Σκοπέλου, οι οικοδεσπότες του Α.Ο. Σκοπέλου δεξιώθηκαν τις αποστολές της Σκιάθου, των Τρικάλων και των Σοφάδων στο πολύ καλό και φιλόξενο ξενοδοχείο «Άλκηστις», όπου έγινε και η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου και αναμνηστικών πλακετών μεταξύ των αποστολών.
Πριν ξεκινήσουν οι απονομές ο Δημ. Καραθανάσης καλωσόρισε τους γείτονες Σκιαθίτες, τους κοντοχωριανούς του Σοφαδίτες και τους πατριώτες του Τρικαλινούς.
Τιμήθηκαν ο πρώτος πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου κ. Γιάννης Γιολδάσης και ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου για την βοήθεια που παρέχει, μέσω της Ηellenic SeaWays, στην ομάδα για τις μετακινήσεις της.
Στη διάρκεια της τελετής ο Σεραφείμ Σοφιανίτης, ο οποίος έπαιξε με τα χρώματα της Σκοπέλου, ανήγγειλε τη δημιουργία μικτής ομάδας Βορείων Σποράδων και την πρόσκληση στα νησιά ομάδων, που θα έχουν...
στη σύνθεσή τους μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα του παρελθόντος.
Οι παίκτες και οι παράγοντες των ομάδων ευχαρίστησαν το διαιτητικό τρίο για τα άψογα σφυρίγματα.
Το κύπελλο του τουρνουά παρέλαβε ο Δημήτρης Χρυσάνθης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Κων. Σκούρα.
Η δεξίωση συνεχίστηκε με μουσική και άφθονο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.




6 σχόλια:

  1. Και διαδυκτιακά , θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κο Κοχύλη Γιώργο και στο Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου για την τιμή που μου έκαναν και την χαρά που μου έδωσαν , απονέμοντάς μου την αναμνηστική πλακέτα ΄΄Τιμής Ένεκεν΄΄ , για την πολυετή προσφορά μου στον σύλλογο. Όντως , περάσαμε ΄΄πέτρινα΄΄ χρόνια εωσότου βρεθεί σ΄ αυτή τη θέση που βρίσκεται σήμερα το σωματείο. Συνεργάστηκα μ΄ ανθρώπους που αγάπησαν κι αγαπάν το σύλλογο. Τον Δημήτρη τον Καραθανάση , τον Κώστα τον Γεράκη , τον Γιάννη τον Αγάλου , τον Γιώργο τον Μακαρατζή και τελευταία με τον Δημήτρη τον Καριοφύλλη , που με ζόρισε περισσότερο απ΄ όλους τους προηγούμενους ( χαχαχαχα . ας κάνουμε και λίγο πλάκα )! Οι οικονομικές κυρίως συνθήκες ήταν αυτές που επωμίστηκα περισσότερο και όταν λεφτά δεν υπήρχαν. Γι΄ αυτό το λόγο κατέληξα να είμαι ο κύριος αιμοδότης και υποστηρικτής για κάμποσο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς στην πορεία , βρέθηκαν λύσεις και ο σύλλογος κατέληξε σε καλά χέρια! Όμως μέσα σ΄ όλα αυτά , δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και την ακτοπλοική εταιρεία που εργάζομαι επι πολλά έτη , την HELLINIC SEAWAYS , που με την έκπτωση του 30% στις αρχές και για πολλά χρόνια και του 50% εφέτος , έδωσε αέρα ζωής! Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον τέως Δήμαρχο Σκοπέλου κο Βασιλούδη και το Δημοτικό Συμβούλιο , που έπειτα απο πιέσεις που δέχτηκαν στο διάστημα της θητείας τους , κατάφεραν και έδωσαν κάποιο σημαντικό ποσό στον Α.Ο. Σκοπέλου , προκειμένου να διευθετηθούν πολλές υποχρεώσεις του. Κλείνοντας , θα ήθελα να ευχηθώ να συνεχίζει την ανοδική του πορεία , να θέσει γερές βάσεις για το μέλλον της νεολαίας του νησιού και θα παρακαλέσω - προτείνω στην υπάρχουσα διοίκηση , να δει ζεστά το θέμα και των υπολοίπων παιδιών του νησιού ( Έλιους και Γλώσσας ) που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν έχουν τρόπο να απολαύσουν αυτό το διαμάντι που κοσμεί το υπέροχο νησί μας ( Δημοτικό Στάδιο ΄΄Επαμεινώνδα Πετραλιά΄΄). Εγώ απ΄ την μεριά μου , θα βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να προσφέρω αυτό που τόσα χρόνια κάνω γι΄ αυτή την ομάδα!
    Φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου
    Λιμενικός Πράκτορας
    HELLENIC SEAWAYS
    Γλώσσα Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nίκο συγχαρητήρια,
    δεν γνωρίζαμε αυτή τη δραστηριότητά σου και την υποστήριξή σου στον Α.Ο. Σκοπέλου.
    Μακάρι να βρεθούν και άλλοι να στηρίξουν την ομάδα τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο μπράβο σου. Εγώ απο την μεριά μου πιστεύω ότι μπορείς ακόμη περισσότερα γιατί σε γνωρίζω καλά.
    Φιλικώτατα
    Νίκος Γ. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου δινετε την εντιποση πως μας βομβαρδιζετε με ατελειωτες φοτωγραφιες οταν προκειται για δρασεις η εκδειλωσεις του Α.Ο. Σκοπελου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλήμερα
    Θα ήθελα τη γνώμη σας.
    Γιατί θεωρείτε τις πολλές φωτό «βομβαρδισμό»;
    Τι θα θέλατε από το blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Α.Ο.Σκοπέλου ενοχλούν περισσότερο τον φίλο 7:54 Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.