Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εγκαίνια του Adrina Resort & Spa

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 τα εγκαίνια του νέου 5* ξενοδοχείου Adrina Resort & Spa στην Σκόπελο. Το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας Ροδόπουλου, αποτελεί το κόσμημα των Βορείων Σποράδων και μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις.
Κώστας Σκούρας, Φάνη Πάλη-Πετραλιά, Γιώργος Μιχελής
Εκτείνεται σε μια ιδιωτική πλαγιά που καταλήγει στην...
παραλία και διαθέτει 3 βίλες 110 τετραγωνικών με ιδιωτική πισίνα, 18 σουίτες (60-85 τετραγωνικών) και 10 τρίκλινα και 6 δίκλινα δωμάτια, όλα με θέα το απέραντο γαλάζιο, spa 250 τμ., εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, 2 εστιατόρια, παιδική χαρά, beach bar/disco και ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο.
Κωστής Ισμυρίδης, Τιτη Ψιλάκη-Πετραλιά, Κομνηνός Λεμονής
Τα εγκαίνια τελέστηκαν το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία πολλών φίλων της οικογένειας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και πολλών κατοίκων του νησιού. Την κορδέλα έκοψαν οι καλοί φίλοι των ιδιοκτητών Κομνηνός Λεμονής Καλογήρου, Τίτη Ψιλάκη-Πετραλιά και Κωστής Ισμυρίδης. Ακολούθησε κοκτέιλ στους χώρους του ξενοδοχείου με την μουσική να παίρνει την σκυτάλη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μπαρ του ξενοδοχείου δίπλα στην θάλασσα.
Η οικογένεια Λάκη και Γιάννη Ροδόπουλου
Νωρίτερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου του Γιάννου και Κάτιας Ροδόπουλου, Ευάγγελου, στην ιδιωτική εκκλησία του ξενοδοχείου Adrina beach. Μεταξύ των προσκεκλημένων διακρίναμε τους Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Κομνηνό και Μαρίνα Βάρδα Λεμονή, Τίτη Ψιλάκη-Πετραλιά και την κόρη της Νίνα Ψιλάκη, τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Σκούρα τους Αντιδήμαρχους Φύβγα Γιώργο και Αγγελέτου Παναγιώτα, τους Δημοτικούς Σύμβουλους Σαλπαδήμου Αλεξάνδρα, Ρόδιο Νικόλαο, Βασιλούδη Χρήστο, Πατσή Γιώργο, Ελισάβετ Παπαχρήστου, τους Κωστή και Λένα Ισμυρίδη, Κώστα και Μαριάννα Πιστιόλα, τον καθηγητή Γεράσιμο Αλιβιζάτο, τον επιχειρηματία / κατασκευαστή Πέτρο Μπίτσο με την σύζυγο του, Τάκη και Τερψη Κόμματα, την ηθοποιό Μάγδα Μαυρογιάννη, Γιώτη Παυλογιάννη, Δημήτρη και Τάνια Πετροπούλου, Κυριάκο και Βίλμα Σουτζόγλου, τον γνωστό μουσικό Γιώργο Ξηντάρη, το σχεδιαστικό δίδυμο Ντάσιος κα.

12 σχόλια:

  1. αντε και καλες δουλειες με λογικες τιμες ...

    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τις χρειάζετε η Σκόπελος!!Πραγματικό στολίδι!!Ευχομαι ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχοντες ο Λάκης και η Μάρω. Απλοί, ζεστοί, καταδεκτικοί. Η φιλοξενία τους εξαιρετική.
    Σας εύχομαι υγεία και δύναμη. Καλές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ , ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...είναι όμως και άλλη μια παραλία κλειστή για τον κόσμο στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι ένοικοι του ξενοδοχείου στο οποίο μάλλον οι τιμές απευθύνονται πλέον στο 10% και λιγότερο των ελλήνων και σε ευπορους ξένους. Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι στα ξενοδοχεία που είναι all exclusive, οι ένοικοι συνήθως δεν βγαίνουν καν απο μέσα γιατί τα παρέχει όλα το ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μια επένδυση που χρειάζεται για το νησί μας. Πρέπει όμως οι ιδιοκτητες των οικοπέδων και των ξενοδοχείων σε συνεργασία με την δημοτική αρχη να αφήσουν έστω ένα μικρό μονοπατάκι, όπως ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα, με σήμανση για να μπορεί ο καθένας να κολυμπάει σε αυτές τις παραλίες.Καλές δουλειές και πάντα γεμάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ κοροϊδο (γιατι ετσι σας βολευει)30 Μαΐου 2012 στις 8:31 μ.μ.

    Πολυ καλη και αξιολογη επενδυση.
    πολυ καλα και ολα αυτα που προσφερει.
    ακομη καλυτεροι ολοι οι εκλεκτοι καλεσμενοι που συμετειχαν στην γιορτη για την εναρξη αυτου του πραγματικα αξιολογου ξενοδοχειου.
    Εγω ομως εχω μια απορια να εκφρασω:
    μιας και το μεγαλυτερο ποσο που δαπανηθηκε για αυτη την καθ ολα εξαιρετικη μοναδα, ηταν με τις επιδοτησεις απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κρατος οπως οι περισσοτερες αλλωστε του ειδους της τα τελευταια χρονια, μηπως θα ηταν και πιο σωστο να δουλευαν και μερικοι ελληνες εκει ;;;
    αραγε σε τι ποσοστο το προσωπικο ειναι ελληνες ;;; και δεν λεω σκοπελιτες αλλα γενικα ελληνες απο αυτους που πληρωναν τοσα χρονια τωρα αλλα και συνεχιζουν ακομη να πληρωνουν φορους για να μπορουν αυτοι οι επιχειρηματιες να παιρνουν τις επιδοτησεις τους ;;
    και δεν πιστευω να επικαλεστουν οτι οι ντοπιοι δεν πανε για δουλεια. τωρα πια παρακαλανε ολοι να εχουν μια δουλεια και δεν πιστευω να εχει αρνηθει κανεις στους ιδιοκτητες να προσφερει την εργασια του σε αυτους.
    τελος παντων. αυτα εχουν να κανουν με αυτους που εχουν γενια και χτενια, δακτυλα και μελι, και ισως εμεις να ειμαστε ανοητοι και να μην μπορουμε να καταλαβουμε αυτο τον τροπο σκεψης γιατι δεν ειχαμε ποτε τιποτα απο ολα αυτα. ουτε καν δουλεια δεν εχουμε.
    θα επρεπε τουλαχιστον ομως να αφηνε εκεινο το μονοπατι (κανονικα ο νομος λεει δρομο για ελευθερη προσβαση του λαου στις ακτες και τις παραλιες), αλλα ποιος να το επιβαλει αυτο ;; αφου ολοι οι πρωην και οι νυν ηταν εκει και ειχαν παει απο τον δρομο ως επισημοι γιατι να σκεφτουν τους αλλους, δημοτες και τουριστες ;;;;
    Παντως ο απλος λαος λεει για κατι τετοιες περιπτωσεις "που εισαι νιοτη που λεγες πως θα γινωμουν αλλος" και αυτοι στους οποπιους αναφερομαι καταλαβαινουν μονοι τους οτι ειναι γι αυτους.

    καλοριζικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μεροκάματα των αλλοδαπών, σε αντίθεση με αυτά των ελλήνων που είναι γύρω στα 600 ευρώ στα ξενοδοχεία, συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και κατ΄επέκταση της χώρας μας,που είναι και το ζητούμενο αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή (έτσι λένε οι δανειστές μας).Αν ξαναγίνω νύφη θα ξέρω να καμαρώνω,όλες οι παροιμίες σοφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ κοροϊδο (απο παλια)31 Μαΐου 2012 στις 3:08 μ.μ.

      τωρα ειμαι σιγουρος για τον τροπο που υπογραφω.
      δεν καταλαβα ουτε τι γραψατε αλλα ουτε και τι εννοουσατε.
      αν θελετε μου το εξηγειτε, αν παλι οχι; θα παραμεινω οπως ειμαι χωρις να εχω μπει στο νοημα.
      τα σεβη μου.
      το γνωστο κοροϊδο

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΟΛΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

    ΚΑΛΛΕΣ ΣΕΖΟΝ

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλοριζικο καλες δουλιες ,ευχομαι να φτιαχτουν και αλλα τοσο ωραια ξεν/χεια θα ανεβει το τουριστικο επιπεδο του νησιου μας και θα ειμαστε πλεον απο τα ανταγωνιστικα νησια.μπραβο στους ιδιοκτητες για την δημιουργια αυτου του πανεμορφου συγκροτηματος.και να χαιροντε τον πανεμορφο βαγγελακη τους.η βαφτιση πανεμορφη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ] ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ - Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ - Ο Κ.ΙΣΜΥΡΙΔΗΣ- ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.