Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες σχολικές εορτές

1ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου
 1ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου
2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου
Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και του νέου έτους τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στη Σκόπελο έκαναν τις καθιερωμένες σχολικές γιορτές.
Σας παρουσιάζουμε το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο φωτογράφος Ζάχος Σταμούλης...
Και του χρόνου!
www.zahosartphoto.gr


Δημοτικό Κλήματος
Δημοτικό Σκοπέλου
Νηπιαγωγείο Κλήματος

4 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στις νηπιαγωγούς του 1ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Σκοπέλου:κ.Ζωή,κ.Χάιδω και κ.Τασούλα για την εξαίσια γιορτή που διοργάνωσαν.Με την καθοδήγησή τους όλα τα παιδιά συμμετείχαν, ενώ κάποια από αυτά έπαιξαν ρόλους αρκετά μεγαλύτερου βεληνεκούς από την ηλικία τους.Εμείς οι γονείς του Γιάννη Παπαγιαννάκη και όλοι οι γονείς πιστεύω οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δασκάλες που μας απέδειξαν ότι το σχολείο ήδη από τα πρώτα νηπιακά χρόνια μπορεί να λειτουργήσει εκτός από χώρος κοινωνικοποιήσης και ως χώρος αισθητικής αγωγής και ανάδειξης ταλέντων.Όλα αυτά ασφαλώς απαιτούν μεράκι και αγάπη, ίσως τα μοναδικά κίνητρα που απέμειναν σε μας τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να φτιάξουμε παιδιά που κάποτε μπορεί να αλλάξουν αυτό τον κόσμο. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δες ποιος μιλάει για αισθητική και όχι μόνο!!!
    Μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μας σε παρακαλώ.
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    Ενας γονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την νοημοσύνη μας την προσβάλεις εσύ σχολιαστή που κάθε άλλο παρά γονιός είσαι.
    Γιατί να μην μιλάει η κ.Σκλάβου για αισθητική και όχι μόνο;
    Για μένα προσωπικά την ανάρτηση του ανωνύμου,δεν θα έπρεπε να την δημοσιεύσει το blog.
    Για μια ακόμη φορά παρουσιάζουμε την έλλειψη παιδείας μας και σχολιάζουμε αναρτήσεις σχολιαστών που μιλάνε για μια σχολική γιορτή, για να βγάλουμε την κακία μας, και κατά τ΄άλλα ευχόμαστε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    Μπράβο μας το φωτοστέφανο μας λείπει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια μητέρα με ονοματεπώνυμο "τόλμησε" να θαυμάσει το τέκνο της μέσα από μια σχολική γιορτή και συγχρόνως ως εκπαιδευτικός να ευχαριστήσει και να επαινέσει τις συναδέλφους της για τη δουλειά τους δημοσίως. "Τόλμησε" να ονειρευτεί πως ως επαιδευτικός επίσης, με μεράκι και αγάπη θα βάλει το λιθαράκι για να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο τα παιδιά μας. Αν χαλάει την αισθητική σας η οποία είναι τελείως υποκειμενική, να έχετε την τόλμη να της το εκφράσετε προσωπικά κι όχι ανώνυμα. Εμείς όμως όλοι διεκδικούμε τη συμμετοχή των δασκάλων μας στο blog γιατί αν οι άνθρωποι των γραμμάτων έπαιρναν θέση όλοι μαζί στα κοινά όπως κάποτε, δε θα ντρεπόμασταν τώρα για την κατάντια της Χώρας μας.
    Μ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.