Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στη Σκόπελο

(ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

4 σχόλια:

  1. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΙ.Η ΣΥΓΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Για αυτό υπερψηφίστηκε ως ο πλέον κατάλληλος. Η συγκυρία ήταν τραγική απο τον Νοέμβριο δεν έγινε τώρα... Αναμένουμε τις εξυπνες και άμεσες λύσεις των 100 ημερών που μας υποσχέθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά γεμάτη υγεία κι ό,τι καλύτερο για τον καθένα.
    Καλό θα ήταν , εχθές στην δοξολογία που έγινε στο Δ.Δ. Γλώσσας και που η νεοεκλεγμένοι Σύμβουλοι βρέθηκαν εκεί , να έλεγαν κι ένα ΄΄Χρόνια Πολλά΄΄ και δυο λόγια ακόμα , σ΄ όλους τους συγχωριανούς που βρισκόντουσαν στην Θεία Λειτουργία και εμπρός στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως ( Αφρικής ) κ.κ. Θεόδωρο! Κανείς τους δεν είχε ξαναρθεί σε παλαιότερες δοξολογίες , έτσι ώστε να γνωρίζει και να πράξει , έστω και τα τυπικά? Μάλλον τους έπιασαν οι ντροπές! Καλή αρχή λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονιά σε όλους! Αλλά να ξεκινήσω με ένα ΄΄ωχ ωχ΄΄! Καλορίζικος ο νέος Αντιδήμαρχος Σκοπέλου , Κος Φήυγας. Ακόμα δεν ανέλαβε το αξίωμα κι ακούστηκε πως θέλησε να βγάλει έξω απο το γραφείο του Προέδρου του Τ.Δ. Έλιους , την Πρόεδρο Κα Δαλακιάρη και να εγκατασταθεί σε άλλο χώρο , πέραν απ΄ αυτού που έχει καθοριστεί! Ευτυχώς , με την επάμβαση του Δημάρχου , λύθηκε το θέμα! Τι ήθελε άραγε να πετύχει μ΄ αυτή του την κίνηση ο Κος Αντιδήμαρχος? Να κάνει αυτά που λεει πως του έκαναν στην θητεία του ως Πρόεδρος και δεν του άρεσαν? Μ΄ αυτή τη λογική θα εκτίσει την θέση του και την αποστολή που του ανέθεσε ο Δήμαρχος? Άντε καλά κρασιά! Άρχισαν να παίζουν τα ΄΄βιολιά΄΄! Α ρε Τριανταφύλλου , δίπλα δίπλα και κάτω απ΄ την ίδια στέγη με τον Τσουκαλά και τον Βαφίνη , 4 χρόνια στη Γλώσσα! Μαράκι καλή δύναμη κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.