Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

20 εκατομμύρια ευρώ για υποδομές εκπαίδευσης

Το ποσό των 20  εκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, για  υποδομές  στον τομέα της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  
Η σχετική πρόσκληση  που  εκδόθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπογράφηκε από την Γ.Γ. της Περιφέρειας Καλλιόπη Γερακούδη, απευθύνεται σε:


-Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης β βαθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας έως την 31-12-2010,  
-Οργανισμούς Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (ΟΣΚ) καθώς και σε 
-ΟΤΑ Α βαθμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Καλλικράτης, από την 1η-1- 2011. 
Όλοι οι παραπάνω δυνητικοί δικαιούχοι, καλούνται να υποβάλουν άμεσα τις προτάσεις τους, προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν  στο πλαίσιο του Άξονα με τίτλο «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στη Θεσσαλία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013. 
Με την πρόσκληση,  μπορούν συγκεκριμένα  να χρηματοδοτηθούν  έργα ανάπτυξης-βελτίωσης υποδομών στην προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ως ελάχιστος προϋπολογισμός για κάθε έργο, ορίζεται το ποσό των 300.000 ευρώ. Η υποβολή των προτάσεων θα ξεκινήσει στις 6-12-2010 και με  την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συγκριτικής αξιολόγησης, μέχρι τις  14-1-2011, αναμένεται να ενταχθούν  γρήγορα τα πρώτα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.