Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Γεννητούρια στο Κ. Υ. Σκοπέλου

Ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3300 γρ. έφερε στον κόσμο μία 28χρονη στη Σκόπελο, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων την «έπιασαν οι πόνοι». Η κοπέλα, μεταφέρθηκε στις 11.45 στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου όπου ο Διευθυντής Γιώργος Τριανταφύλλου, η μαία Κωνσταντίνα Λιάγκα και η αγροτική γιατρός Ακριτίδου Σοφία ανέλαβαν το έργο της γέννας σε ένα νησί χωρίς τα μέσα των μεγαλουπόλεων. Ο τοκετός ήταν δύσκολος αλλά τελικά στις 2.08 το πρωί ο όμορφος ήχος από το πρώτο κλάμα του μωρού αποζημίωσε  τους γονείς και τους γιατρούς.
Η μητέρα και το παιδί μεταφέρθηκαν σήμερα στις 7 π.μ. συνοδεία της γιατρού κας Ακριτίδου, με το σκάφος του λιμενικού στη μαιευτική κλινική του Αχιλλοπούλειου και χαίρουν άκρας υγείας.
Στους γονείς ευχόμαστε να τους ζήσει και στους γιατρούς και την μαία συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.