Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Συ είπας..!

Ο Γλωσσώτης αντιδήμαρχος Νίκος Βαφίνης κατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε και η κατανομή των χρημάτων για έργα από το leader αλιείας σε Σκόπελο, Γλώσσα και Έλιος, πρότεινε η κατανομή να γίνει διά 3 κι όταν αυτό δεν έγινε δεκτό είπε «η Γλώσσα συνεχίζει να είναι Ζιμπάμπουε»!
Μάλλον του ξέφυγε...

8 σχόλια:

  1. Κύριε Βαφίνη μην ανησυχείτε. Ήρθε νεα Δημοτική Αρχή στο νησί μας , για να κάνει την Γλώσσα ΄΄Μικρό Παρίσι΄΄ και το Λουτράκι ΄΄Μύκονο΄΄!! Υπομονή ως τότε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι... Ας μην βιαζόμαστε... καντε υπομονή...
    Τουλάχιστον ας υπάρχουμε στο χάρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Βαφίνη

    Μιλάτε εσείς για Ζιμπάμπουε...
    Με το έργο πνοής:το φανάρι στη Γλώσσα ή το συντριβάνι σας ή τους κάδους σκουπιδιών στην στάση των λεώφορείων...στο Λουτράκι
    ή το ανύπαρκτο μονοπάτι για το παλιόκαστρο ή τις πινακίδες του μονοπατιού προς και από την Γλώσσα μόνο στα ελληνικά ... ή για το λαογραφικό να πω κι άλλα.

    Καλά να είναι να κάνετε και καμιά αυτοκριτική τόσα χρόνια ήσασταν αντιδήμαρχος..."Διακόσμητικος" και όχι ουσίας και μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....έτσι μπράβο...συμφωνώ απόλυτα με 9:17....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω οτι τον αδικείτε και μάλιστα πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα να δούμε τις ισορροπίες μεταξύ των Δ.Δ του νησιού. Τώρα να δούμε τον σωστό καταμερισμό των χρημάτων. Τώρα να δούμε τις προτάσεις πνοής , προόδου , ανάπτυξης. Τώρα να δούμε την υλοποίηση των υποσχέσεων. Ειδού η ρόδος , ειδού και το πήδημα! Κύριε Βαφίνη , φεύγετε με έργο πίσω σας. Όσο κι αν θέλουν να το μηδενίσουν , δεν θα το φάνε! Όσοι δεν φορούν παρωπίδες , έχουν δει ΚΑΙ την ανάπλαση στην πλατεία Ελευθερώτρια ΚΑΙ το πάρσιμο των σκουπιδιών απ΄ τον Αγ. Κων/νο ΚΑΙ την ασφαλτόστρωση του δρόμου εως και πριν το Έλιος ΚΑΙ την παράδωση σε λίγο καιρό της ολοκληρωμένης μελέτης του Βιολογικού καθαρισμού της Γλώσσας και του Λουτρακίου ΚΑΙ την αγορά του οικοπέδου του πάρκινγκ ΚΑΙ την μεταφορά του Νηπιαγωγείου σε άλλο οίκημα πιο ανθρώπινο για τα μικρά παιδάκια ΚΑΙ πολλά ΚΑΙ ακόμα!!! Φεύγετε κι αφήνετε πολύ ψηλά τον πήχη! Μακάρι αυτοί που ακολουθούν να καταφέρουν να τον κρατήσουν εκεί και να τον πάνε ακόμα πιο πάνω! Αν κι έχω τις αμφιβολίες μου. Και δεν είναι μόνο δικές μου. Όχι για τον νεοεκλεγή Δήμαρχο που είναι ένας πανάξιος άνθρωπος , αλλά για όλους τους υπολοίπους φίλους και συνεργάτες του!
    Καλή χρονιά σε όλους!
    Υ.Γ : και μια παρατήρηση ως προς τον άγνωστο του 29.12 9.17μμ , οι κάδοι της στάσης του Λουτρακίου , έχουν φύγει απο κει πολύ πριν το καλοκαίρι και βρίσκονται ως τώρα , μέσα στον χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ , πάνω απ΄ την παραλία εκεί που βγάζουν τα καίκια κατά την περίοδο του χειμώνα. Ας είχατε λοιπόν ανοιχτά τα μάτια σας όταν κατεβαίνατε στο λιμάνι κι αφήστε στην άκρη τους άδικους πυροβολισμούς προς το πρόσωπο του κου Βαφίνη. Και πάλι ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ .... ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΡΑ...
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΚΟς ΒΑΦΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ...ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις και να εκφράζεσαι με εμπάθεια προς το πρόσωπο του Βαφίνη , εκτός κι αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί του φίλε της 02.01 6.53μμ. Ο Βαφίνης είναι αυτός που έπρεπε να εφαρμόσει τον όποιο νόμο για την κοπή των πλατάνων στο Λουτράκι? Δεν γνωρίζεις ( μάλλον όχι , επειδή δεν θέλησες να ρωτήσεις τους αρμοδίους ίσως )πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης (εμπλεκόμενες υπηρεσίες , Λιμενική Αρχή Γλώσσας , Αστυνομία Σκοπέλου , Δήμος Σκοπέλου) και το λογικό είναι να αποδοθούν ( αν δεν έχουν αποδοθεί) κυρώσεις ή οποιεσδήποτε ποινές ? Όποιος μένει στο νησί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου , μπορεί να γνωρίζει τα πάντα όταν το θέλει. Όποιος όχι , ίσως να τα μαθαίνει όπως του τα μεταφέρουν. Και οι πλάτανοι ναι , ξαναφούντωσαν αν δεν προέκυψε να τους δεις! Το ίδιο ισχύει και για τους περιβόητους κάδους που τους έχεις κάνει ΄΄Μεσανατολικό΄΄. Αφήστε λοιπόν τα πικρόχολα σχόλια και την μικροπολιτική εντυπωσιασμού και ασκήστε σωστή κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.