Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Υποτροφίες σε αριστεύσαντες

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2010, ο Δήμαρχος Σκιάθου και Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Αργύριος Αλεξάνδρου Ιωάννου & της συζύγου του Αριστέας», κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης έδωσε τις υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στους δύο εκ των πρώτων υποτρόφων, αριστευσάντων και αποφοίτων Λυκείου Σκιάθου κατά το σχολικό έτος 2007-2008, ήτοι στις Μαρίνα Καραθάνου και Μαρία Πασχαλίδου, παρουσία της Νομικής Παραστάτιδας κας Αδαμαντίας Πετρίδου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κ. Αθανάσιου Ζλατούδη.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχήθηκε να υπάρξουν και άλλοι αριστεύσαντες απόφοιτοι Λυκείου Σκιάθου, έτσι ώστε ο σκοπός του εν λόγω ιδρύματος να επιτευχθεί και να δοθεί ευκαιρία σε μαθητές, που έχουν πραγματική οικονομική ανάγκη και μέσω των υποτροφιών να βοηθηθούν.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητό blog, καλά κάνουν οι γείτονες και δείνουν υποτροφίες σε αριστεύσαντες. Στη Σκόπελο με τις υποτροφίες που πρέπει να δώσει το Βακράτσειο στα παιδιά μας τι θα γίνει; Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας ενημερώσει;

    'Ενας γονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν γονιός ενημερώθηκα έγκυρα από μέλος του ΔΣ ότι η απόφαση ήταν η υποτροφία του παιδιού μου (για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010) να δοθεί τον Ιούλιο του 2010, αλλά έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.