Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στη Λάρισα Πλωμαρίτης και Μιχελής

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
Παρουσία του Υφ. Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεωργίου Ντόλιου θα πραγματοποιηθεί από αύριο Τρίτη 7 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, η διημερίδα επιμόρφωσης για τους αιρετούς Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.
Η επιμορφωτική διημερίδα διοργανώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «DIVANI PALACE» της Λάρισας.
Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των αιρετών Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, που εξελέγησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου σχετικά με τα πρώτα αναγκαία βήματα για την επιτυχή μετάβαση στη νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας (πρόγραμμα «Καλλικράτης»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.