Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Διακοπή Εκταμίευσης του «ΘΗΣΕΑ»

Ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με την διακοπή εκταμίευσης του αναπτυξιακού προγράμματος τοπικής αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».
Το Υπουργείο, τονίζει ο κ. Νάκος, ασκώντας την πολιτική της αδιάκριτης περικοπής των θεσμοθετημένων πόρων, έχει διακόψει εντελώς τη χρηματοδότηση του προγράμματος, ακόμη και συμβατικών του υποχρεώσεων με...
αποτέλεσμα, να δημιουργείται οικονομική ασφυξία, ακόμη και σε υγιείς δήμους, που ξαφνικά βρίσκονται εκτεθειμένοι και εμφανίζονται να χρωστάνε σε εργολάβους, να περικόπτονται μικρά και μεγάλα χρήσιμα έργα, τα οποία έδωσαν πνοή στην περιφέρεια και να στερούνται οι τοπικές οικονομίες ζωτικών χρηματοδοτήσεων για την ανάπτυξή τους.
Ο κ. Νάκος, θέτοντας όλα τα παραπάνω υπόψη του αρμόδιου Υπουργού, ζητά να μάθει πόσα είναι τα έργα του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», που αν και εκτελούνται ή έχουν ολοκληρωθεί δεν έχουν χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, πόσο είναι το συνολικό ποσό που οφείλει το Υπουργείο για τα παραπάνω έργα, καθώς και ποια μέτρα σκοπεύει να λάβει για την συντομότερη δυνατή εξόφληση των οφειλών του Υπουργείου προς τους δήμους που αφορούν συμβασιοποιημένα, εκτελούμενα ή ολοκληρωθέντα έργα του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.