Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η ομιλία του απερχόμενου δημάρχου κατά την σημερινή ορκωμοσία στη Σκόπελο

Αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου μετά από μια τετραετία
πλήρους απραξίας κατά κοινή ομολογία. Σαν σήμερα πριν
από τέσσερα χρόνια, μου παραδόθηκε η κάρτα του τηλεφώνου
και το κλειδί του δημαρχιακού αυτοκινήτου.
Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που παραδίδω
ολοκληρωμένα σημαντικά έργα για τη Σκόπελο

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Χρ. Βασλούδης είπε μετά την ορκωμοσία του δημοτικου συμβουλίου Σκοπέλου:
Ανοίγει σήμερα μια καινούργια σελίδα στη ζωή του τόπου μας, με την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής. Στο κατώφλι του νέου έτους, οι προσδοκίες συναντούν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας για το μέλλον του νησιού μας.
Ως απερχόμενος δήμαρχος, συγχαίρω...
ξανά τον κύριο Μιχελή και εύχομαι να έχει μια παραγωγική θητεία προς όφελος όλης της Σκοπέλου, θέλω να τονίσω και πάλι τις ειλικρινείς μας προθέσεις για δημιουργική συμβολή στο έργο της πλειοψηφίας. Θα είμαστε δίπλα σας με τις ιδέες μας, με την πείρα και τη γνώση που αποκτήσαμε την περασμένη τετραετία. Αυτό που δηλώνουμε απερίφραστα, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι δεν πρόκειται να μεταχειριστούμε τη λάσπη και τη συκοφαντία, όπως κάποιοι ατυχώς μας κατηγόρησαν, για να σας αντιπολιτευθούμε. Επιμένουμε και σήμερα στο ότι οι πολιτικές διαφορές λύνονται με την προγραμματική αντιπαράθεση και τη σύνθεση και όχι με τον διαχωρισμό σε υποτιθέμενες δυνάμεις του Δικαίου και του Αδίκου, Σκότους και Φωτός.

Αγαπητέ Δήμαρχε,
Αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου μετά από μια τετραετία πλήρους απραξίας κατά κοινή ομολογία. Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, μου παραδόθηκε η κάρτα του τηλεφώνου και το κλειδί του δημαρχιακού αυτοκινήτου.
Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που παραδίδω ολοκληρωμένα σημαντικά έργα για τη Σκόπελο.
Επιγραμματικά, να αναφέρω μερικά από αυτά:
-Βιολογικός Καθαρισμός στη Σκόπελο
-Βιολογικός Καθαρισμός στο Νέο Κλήμα
-Δίκτυο μεταφοράς λυμάτων του Πανόρμου στον Βιολογικό του Νέου Κλήματος
-Δημοτικά Σφαγεία
-XΥΤΑ.
-Δημοπρατήθηκαν από τον ΕΟΤ οι οικοτουριστικές διαδρομές - μονοπάτια του νησιού μας
-Μέσα στο επόμενο πεντάμηνο παραδίδεται πλήρης μελέτη με όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της Γλώσσας και του Λουτρακίου
-Ολοκληρώθηκε και λειτουργεί το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο Νέο Κλήμα- Α' Φάση
-Έχουμε έγκριση χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Σκοπέλου
-Αυξήσαμε τη δημοτική περιουσία με την αγορά οικοπέδων που επιλύουν σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς να λάβουμε ούτε ένα ευρώ δάνειο
-Αφήνουμε στον Δήμο μελέτες για τους σημαντικότερους αγροτουριστικούς δρόμους του νησιού και ενταγμένους στο πρόγραμμα ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ, δρόμους προς Μοναστήρια, Στάφυλο και Κεραμωτό Πατούνη στη Γλώσσα.
-Αποκαταστήσαμε τη ζημιά στην Παναγίτσα του Πύργου
-Από ένα κλειδί του δημαρχιακού αυτοκινήτου που παρέλαβα, σας δίνω σήμερα μία δέσμη κλειδιών που αφορούν σε έναν εμπλουτισμένο και ανανεωμένο στόλο δημοτικών οχημάτων διαφόρων μεγεθών
-Παραδίδουμε σήμερα έναν Δήμο με όνομα αξιόπιστο και φερέγγυο με όσους συναλλάσσεται
-Παραδίδουμε έναν Δήμο σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από ό,τι όταν τον παραλάβαμε
-Παραδίδουμε σήμερα έναν Δήμο όπου οι σχέσεις εργαζομένων και δημοτικής αρχής είναι στο ανώτατο επιθυμητό επίπεδο
-Όλα αυτά πιστεύω ότι τα κατάφεραν οι Δυνάμεις του Δικαίου και της Σύμπνοιας που αταλάντευτα επιδιώξαμε
-Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υπαλλήλους
του Δήμου για την ευσυνείδητη προσφορά τους αυτά τα τέσσερα χρόνια και να ζητήσω συγνώμη εάν κάποιον ακούσια ζημίωσα.
Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Σύμβουλοι, αγαπητοί συμπολίτες
Σας ευχόμαστε ένα παραγωγικό 2011
Κάνουμε μία ευχή για όλους: Ό,τι επιθυμεί ο καθένας να πραγματοποιηθεί
-Καλή δύναμη! -Καλή Χρονιά!

7 σχόλια:

  1. Κύριε Βασιλούδη, πολύ καλά τα λέτε. Ανατρέξτε όμως λίγο ποιό πίσω χρονικά και θα δείτε ότι το 90% των έργων που λέτε ότι εκτελέσατε είναι έργα που άρχισαν από τη δημαρχία Περίσση (1999) και στη συνέχεια συνεχίστηακν από τη δημαρχία Παχή(2003) Εσείς αφού θα βρήκατε σε εξέλιξη τί έπρεπε να κάνετε να μήν τα συνεχίσετε; Βλέπουμε το στάδιο που τελείωσε επί Παχή πώς το καταντήσατε. ΄Οχι τίποτε άλλο αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο ακριβώς στάδιο Παχή;Της καθαριότητας (που δεν υπήρχε ούτε κάδος αλλά και ούτε και οργανωμένο προγραμμα των υπαλλήλων καθαριότητας)ή μήπως των σχέσεων υπαλλήλων και διοίκησης; έτσι για την διευκρίνιση της αποκατάστασης της αλήθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάω για το εθνικό στάδιο Επαμεινώνδας Πετραλιάς.Μάλλον φίλε δεν γνωρίζει τίποτε απ' αυτά. ΄Οσον για τους υπαλλήλους, γνωρίζω κι εγώ κάτι περισσότερο από σένα. Ατράνταχτο παράδειγμα επί δημαρχίας Βασιλούδη. Ποιοί και πόσοι υπάλληλοι του δήμου ήταν στην ώρα τους στο Δημαρχείο. Κανείς δεν μιλούσε. Ειδικά όσοι υπάλληλοι ήταν κάπως απομακρυσμένοι πήγαιναν για δουλειά όταν ξυπνούσαν άλλοι στις 9 και άλλοι στις 11 το πρωί. Πού να τους βρούμε στο γραφείο το πρωί να εξυπηρετηθούμε και να πάμε στη δουλειά μας. Αυτά ας τα κοιτάξει ο νέος Δήμαρχος. Το ωράριο των υπαλλήλων είναι συγκεκριμένο, από ΄το νόμο. Τί νόημα έχει να δουλεύω το απόγευμα ή το βράδυ ή τα μεσάνυχτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού εσύ φίλε γνωρίζεις.Πές και σε μας, πόσοι και ποιοί υπαλληλοι του Δήμου δεν ήταν στην ώρα τους στο Δημαρχείο;
    Ειδικά "το κάπως απομακρυσμένοι" μου άρεσε και η γενίκευση των πολλών υπαλλήλων που προσέρχονταν στην εργασία τους, άλλοι στις 9 και άλλοι στις 11 το πρωί.
    Γιατί δεν γράφεις το όνομα της Δ/ντριας, που μόνο αυτή ακολουθούσε αυτό το ωράριο,από τις 9 ή 11 έως τα μεσάνυχτα.Γιατί απ ότι κατάλαβα αυτή θέλεις να χτυπήσεις,άσε τους άλλους ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Βασιλούδη ως φαίνεται , τίποτα καλό δεν κάνατε μέσα στα 4 χρόνια της θητείας σας! Αφήστε καλύτερα , ήρθαν οι ορεξάτοι να τα επιλύσουν όλα! Άλλα όμως ακούγονται. Άρχισαν να παίζουν τα ΄΄όργανα΄΄! Και θα είναι μακρύς ο δρόμος και μεγάλη η ΄΄συναυλία΄΄! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα τα βάλατε και με τους υπαλλήλους, φέρτε την αστυνομία ή την χούντα καλύτερα να τους κάνει έλεγχο......τι άλλο θα βρείτε να πείτε....έρχονται δύσκολες μέρες για τους υπαλλήλους και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δύο Δημάρχοι (πρώην και νυν) έδωσαν τα χέρια, ας συμφιλιωθούμε όλοι μεταξύ μας και ας ελπίσουμε αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα ότι ήρθαν για καλό. Αφήστε τα μίση. Όσο για τον κ. Παχή, να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά οι πράξεις και τα έργα είναι αυτά που δίνουν αξία σε έναν δήμαρχο και όχι τα λόγια του καθένός και ο συγκεκριμένος απο πράξεις και έργα .... δεν βλέπω τίποτα, μπορεί να προσπάθησε ο άνθρωπος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.