Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αλόννησος / Το δεύτερο πανόραμα ταινιών μικρού μήκους είναι πραγματικότητα

Συνεχίζοντας την εθελοντική  προσπάθεια διάδοσης της  τέχνης του σινεμά, την ψυχαγωγία, αλλά και τον προβληματισμό των θεατών μέσα από δημιουργίες ταινιών μικρού μήκους νέων σκηνοθετών, με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλιάς Αλοννήσου, σας ενημερώνουμε ότι το 2ο πανόραμα ταινιών μικρού μήκους είναι πραγματικότητα.
Στο πλαίσιο του Πανοράματος θα προβληθούν δέκα ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι βραβευμένες στο 36ο Φεστιβάλ Δράμας, το πλέον καταξιωμένο και εξειδικευμένο ελληνικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Αρκετές από αυτές έχουν αποσπάσει βραβεία και συμμετοχές σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Η επιλογή των ταινιών έγινε με γνώμονα αυτές να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικές του συνόλου των ταινιών που δημιουργήθηκαν από Έλληνες νέους σκηνοθετες, τόσο σε επίπεδο θεματολογίας, με την προβολή ταινιών κοινωνικού προβληματισμού, δραματικών, πρωτοποριακών κ.α. όσο και σε επίπεδο παράγωγης, με την προβολή ταινιών μεγάλου προϋπολογισμού και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, έως τις πρώτες απόπειρες ένταξης στο σκηνοθετικό φάσμα, π.χ. πτυχιακές εργασίες που γυρίστηκαν στο πλαίσιο σπουδών σκηνοθεσίας.

Η προβολή των ταινιών θα γίνει την...
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στη χώρα Αλοννήσου, στο "Αρχοντοστάσι" και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του δήμου Αλοννήσου.

Η ομάδα που εργάστηκε για τη διοργάνωση του Δεύτερου Πανοράματος Αλοννήσου αποτελείται από τους:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΣ / Καλλιτεχνική επιμέλεια
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ / Σκηνοθετική επιμέλεια
ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΛΗΣ / Μουσική
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ / Τεχνική επεξεργασία
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΙΟΝΙΔΗ / Γραφιστική επιμέλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.