Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ήρθαν, είδαν και… απήλθαν

Από το ξενοδοχείο πεζή στο λιμάνι...
Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, κατά μία άποψη, "οι τροϊκανοί" κατά μία άλλη, βρέθηκαν στη Σκόπελο, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος στο οποίο έχει ενταχθεί το νησί και τέσσερις ακόμη Δήμοι της Ελλάδας.

Για κάποιους πρόκειται για την ομάδα που θα συντονίσει την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα για την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων με στόχο την καλύτερη δυνατή συμμετοχή του νησιού στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020 και για κάποιους άλλους για την ομάδα που σκοπό έχει να εντείνει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στο νησί και γι' αυτό «οι λαϊκές οικογένειες και οι εργαζόμενοι στο Δήμο πρέπει να πονηρευτούν, με βάση τη μέχρι σήμερα πείρα τους, για τους πραγματικούς στόχους αυτής της επίσκεψης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.