Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο Δήμος δεν δίνει το καλό παράδειγμα...

Οι νουθεσίες, ως προ την ανεπίτρεπτη καύση πλαστικών, επιβάλλεται να αρχίσουν πρώτα από τους υπαλλήλους του Δήμου μας και έπειτα στους δημότες…
Νοοτροπία βαθιά ριζωμένη, που δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει, αποτελεί η καύση των κάθε λογής πλαστικών τα οποία ανακατεύονται μαζί με τις κλάρες που καίγονται αυτή την εποχή. Από αυτήν την νοοτροπία δεν εξαιρούνται οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι καίνε πλαστικά και κλάρες, παλαιότερα στο περίφημο "πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής" (κλικ) και τώρα σε χώρο του Δήμου, πρίν τον Άγιο Ρηγίνο….

Να θυμίσουμε ότι η καύση πλαστικών απαγορεύεται με την υπ' αρ. 4192/26-11-2008 (Φ.Ε.Κ. 2520/Β/2008) απόφαση και να τονίσουμε ότι πέρα από τις διοικητικές και ποινικές ευθύνες που επισείουν αυτές οι ενέργειες, είναι πολύ σοβαρές οι αρνητικές επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης καύσης των προαναφερθέντων στερεών αποβλήτων στην ατμοσφαιρική ρύπανση και, κατ’ επέκταση, στη δημόσια υγεία.

  • Η φωτογραφία με το σχηματισμένο "μανιτάρι" είναι από σημερινή καύση πλαστικών μαζί με άλλα σκουπίδια σε δημοτικό χώρο!

4 σχόλια:

  1. Nτροπή και αίσχος η σημερινή κατάσταση. 'Εκαιγαν πλαστικά όλη μέρα και το σύννεφο μαύρου καπνού ταίριαζε αρμονικά με την αιθαλομίχλη, (λες κι'αυτή δεν ήταν αρκετή), και το πράσινο τοπίο. Η Πυροσβεστική "γνώριζε" το θέμα...αλλά..μέχρι εκεί. Καλώς 'Ηλθατε στην Ουγκάντα...Jumbo friends...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπάλληλοι δεν φταίνε παίρνουν εντολές, και αν εναντιωθούν σε αυτές γιατί δεν τις θεωρούν σωστές ή ότι δεν γίνονται με τον σωστό τρόπο, απειλούνται ότι θα απολυθούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκόπελος, αυτός ο ευλογημένος και μοναδικός τόπος πάνω στη γη πρέπει να προστατευτεί πρώτα από τους κατοίκους του και τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την καθαριότητα και εφαρμογή των νόμων…
    Σ’ αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας. Καλό, επίσης, είναι και οι δημοτικοί υπάλληλοι να μην «κρύβονται» πίσω από τις εντολές των ανωτέρων τους. Και οι κρίνοντες κρίνονται!

    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός φίλε Γιώργο...έτσι είναι. Τι πάει να πει ότι απειλούνται...που ζούμε...ούτε στην δικτατορία δεν γινόντουσαν αυτά..! 'Ακου απειλούνται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.