Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Maplerun // Restless // Bombs

Οι Maplerun βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουν το καινούργιο τους Official Music Video για το τραγούδι "Bombs", μέσω του Rock Overdose!
Το τραγούδι, συμπεριλαμβάνεται στην 2η δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο "Restless", που κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο περίπου.

Πέρα από το videoclip οι Maplerun μετά την συμμετοχή τους στην αγγλική περιοδεία των American Head Charge ετοιμάζονται σε λίγες μέρες να πάρουν μέρος στην Ευρωπαική περιοδεία των Skindred και Soil κάθως και στο φετινό φεστιβάλ "Hammerfest", επιτυχία που έρχεται ως επιστέγασμα της επιμονής και της σκληρής δουλείας που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια που τους γνωρίζουμε.

Τέλος για την πολύτιμη και άψογη συνεργασία τους στο videoclip, οι Maplerun θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον σκηνοθέτη Σπύρο Καψίλη, το "Unique Sperm" crew της Timecode Productions, την "Red Bull" καθώς και όλους τους φίλους τους γνωστούς ή άγνωστους που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση του.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.