Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Σκόπελος // Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών

Το Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το υπό δημιουργία Κλιμάκιο Σκοπέλου και  το Δήμο Σκοπέλου, ανακοινώνει την διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών  του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών  του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης.

Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από τη...
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 από εκπαιδευτή του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών.

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.samarites.gr και  αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο πλαίσιο «Γίνε Εθελοντής» της ίδιας ιστοσελίδας.  

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν έως και τις 23 Ιανουαρίου 2014. Αν δεν υπάρχει επαρκής αριθμός αιτήσεων δε θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κατερίνα Πρόιου: 6947717488.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.