Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πρόγραμμα στήριξης αδύναμων πολιτών Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου, στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί, ενδέχεται να συνεργαστεί με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και να εντάξει δικαιούχους δημότες, στο πρόγραμμα διάθεσης τροφίμων και ειδών υγιεινής.
Το πρόγραμμα της Ε.Ε.Ε. στηρίζει, βάσει προκαθορισμένων κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων, (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 8.000 ευρώ)οικογένειες με ανήλικα παιδιά, ή παιδιά με αναπηρία άνω του 67%, βάσει δικαιολογητικών και σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρεί ο εκάστοτε συνεργαζόμενος φορέας.

Η στήριξη αφορά σε πακέτα με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής (24 είδη βάρους 35 κιλών) των οποίων η διανομή γίνεται από εγκαταστάσεις και προσωπικό του συνεργαζόμενου φορέα κάθε μήνα.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος, προβλέπονται ενέργειες λειτουργικού ελέγχου, όπως διενέργεια αυτοψίας, δειγματοληπτική επιθεώρηση τηρούμενων στοιχείων, φυσική παρουσία εκπροσώπων της Ε.Ε.Ε., απόδοση αναφορών, κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω εισοδηματικά και...
κοινωνικά κριτήρια, μπορούν να καταθέτουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Σκοπέλου που στεγάζεται στο ΚΑΠΗ, από τη Πέμπτη 16 μέχρι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

∙ Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
· Απόφαση υγειονομικής επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% (εάν υπάρχουν παιδιά με αναπηρία)
· Εκκαθαριστικό σημείωμα
· Φορολογική δήλωση 2013
· Θεωρημένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.